Phenom 168 Napisano Novembar 24, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan M5 navoj, 120 ili 122... 2 dizne mi trebaju. Mikuni karburator, ali moze i od nekog drugog ako odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan za koji motor,moz se desi da imam..bas te sto ti trebaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 24, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gs500. Imas i poruku od danas, ne znam jesi li video.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 26, 2011 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Od Juga 45 su 112 a od Juga 55 su 117. ( M 5 ) i dugacke su oko 10mm. Jugo 60 ima 130 ali samo jednu, najbolje idi kod nekog majstora sto radi karburatore i biraj. Nabavis burgiju 1.2 izbusis i probas. Ako ti se ne svidja bacis ih. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 26, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Imam vec te 117 dizne, ali nemam burgiju da ih razbusim. Ustvari imam ali vece i manje, ali bas 1.2 nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 26, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja i poslah broj telefona da me nazoves,,063697094... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 26, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam... Zovem kasnije malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 26, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imam vec te 117 dizne, ali nemam burgiju da ih razbusim. Ustvari imam ali vece i manje, ali bas 1.2 nemam. Jesi probao da odeš do neke prodavnice šrafovske robe ili alata da kupiš burgiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 26, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, nisam video da ovde imaju tako nesto, ali pokusacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Novembar 27, 2011 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ja imam burgije. Videcu preksutra i javiti ako je nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 7, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao burgije u karburator servisu a ni u nekoj radnji... Sastavio sam karbove sa 117 diznama ali i dalje sam u potrazi za 120 ili 122 pa ako neko ima... Znaci aktuelno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 7, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, isao sam za Ljuboviju pre mesec dana.... Ne verujem da cu opet na tu stranu u skorije vreme. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Decembar 7, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si tačno, koje mesto ? Možda ja imam rešenje, tj. znam čoveka koji može da ti to sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 2, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 16, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam ja bas te dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 16, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Imas pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 18, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto treba ljudima da ovako "potpale" da imaju nesto pa onda da kazu da ne bi prodali... Aktuelno je i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 24, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam dizne, hvala clanu barkocis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragance11 0 Napisano Jun 12, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji je broj ler dizni za hondu cbr 600f , 90 godiste..kod mene su sve 52 pa smatram da mi one prave problem..ako neko zna bilo bi mi od pomoci..UNAPRED HVALA.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 12, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan A gde nadje u oglasima da pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jun 12, 2012 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan koji je broj ler dizni za hondu cbr 600f , 90 godiste..kod mene su sve 52 pa smatram da mi one prave problem..ako neko zna bilo bi mi od pomoci..UNAPRED HVALA.. 38 idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragance11 0 Napisano Octobar 13, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko daproda ler dizne za hondu cbr600f 90godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...