FJCharlie 2322 Napisano Novembar 19, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi i jedne i druge. I da li ste videli da negde imaju one gumice gde bocne plastije upadaju u njih. Danas sam skinuo sve plastike i video sam da su popucale. A hocu zimus da ugradim digitalni termometar i mozda pokazivac brzina. Pozdrav koje gumice? to bi valjalo vech po meri da se uzme ako je to na shta ja mislim. shto se tiche ovih chepicha ako budem ishao sad u subotu mogu da ti kupim pa poshaljem.. Bas si drug. Ako ti je tesko da posaljes, sin mi studira u Beogradu i cesto je kod moje sestre na Obilicevom Vencu, pa mozete da se dogovorite da das njemi i da ti da novac. (on je jednom isao na buvljak ali nije nasao). Sto se tice onih gumica to su gumice u obliku torusa i nalaze se na ramu i u njih upada leva i desna velika plastika. Ima ih po dve sa svake strane rama. skontah za gumice, al ne znam dal chu to nachi, u svakom sluchaju pogledachu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 1, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li zivi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Decembar 1, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Živi i parkirani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 1, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li zivi ? zhivi zhivi! izvini, nisam bio do bubnja, smrzo asfalt pa mi nije do klizanja eto da se pohvalim novitetom i razlika izmedju halogenog i xenona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Živi smo. Akumulator je skinut. do proleća ga ne vraćam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sto smo zivi i parkirani, nego sto je napravljena "TO DO" lista za zimu, cim se zavrse sezonski poslovi prelazi se na sredjivanje Suzane Joj Charli, jes' mi nekad, samo nekad, krivo sto mi BG nije blize, zbog tebe bih centralno grejanje uveo u garazu da se zanimamo preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 1, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sto smo zivi i parkirani, nego sto je napravljena "TO DO" lista za zimu, cim se zavrse sezonski poslovi prelazi se na sredjivanje Suzane Joj Charli, jes' mi nekad, samo nekad, krivo sto mi BG nije blize, zbog tebe bih centralno grejanje uveo u garazu da se zanimamo preko zime ne treba brate grejanje samo dobra volja ja sam bar pola stvari odradio po zimi na snegu ne znash kad smo mi shtelovali ventile po kishi to je bio hit samo daj shta treba, da pripremimo, banesh i nabudzhimo ja chu sad najverovatnije LEDalizaciju (sva svetla u LED zbog smanjenja potroshnje struje kako bih imao za gadgete ) pa onda podizachi heblova pancir creva grejachi ruchki voltmetar sat sirene a sa kolegom pajom gledam neshto oko gadgeta da se par stvari spoji u jedno + zajednichki display (od nokije 3310) da se sve lepo na njemu ispisuje (voltmetar, vreme, stepen prenosa...) ala ovo: biche toga josh verujem kakva sam budala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Charli, jesi siguran da nemas neke japanske krvi u sebi ? Svaka cast LEDalizacija je odlicna ideja, posebno kada imas dosta prikacenih potrosaca na motoru Id' bre, 'ocu da dodjem u taj BG da te vidim i da srknem kafu, a ne da te upregnem oko motora da sredjujes, za to sam ti vec duzan gajbu piva ! Al' hvala brate moj, cenim pomoc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Decembar 2, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao Led nazad i nisam zadovoljan.Posto imam kofer koji dosta zaklanja stop lampu koja se jos sa ledom slabije vidi odma sam odustao.Kako deluje ksenon napred obzirom da nema sociva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 2, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Charli, jesi siguran da nemas neke japanske krvi u sebi ? Svaka cast LEDalizacija je odlicna ideja, posebno kada imas dosta prikacenih potrosaca na motoru Id' bre, 'ocu da dodjem u taj BG da te vidim i da srknem kafu, a ne da te upregnem oko motora da sredjujes, za to sam ti vec duzan gajbu piva ! Al' hvala brate moj, cenim pomoc japanac nisu mi se josh ochi zakosile ajde ne zezaj, ovo nam je uz kafu chas posla taman posle toga u vozhnju do ralje sve mi se neshto budzhi brate svrbe me ruke do laktova Ja probao Led nazad i nisam zadovoljan.Posto imam kofer koji dosta zaklanja stop lampu koja se jos sa ledom slabije vidi odma sam odustao.Kako deluje ksenon napred obzirom da nema sociva? nisam josh provozao, al bljeshti jache nego halogena. videchu vecheras ako ishta da isteram na ulicu i da slikam. ovo ostalo kad bude vremena i para, al je u planu. kofer sam napunio ledovima, al bukvalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Decembar 2, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Toga se i bojim video sam na nekim vozilima kad je montran pa jace bljesti na oko ali pu bude losije osvetljen zato sto je lose usmerenje koje je napravljeno za halogen ,a ne za ksenon,ljudi posle skidali. Razmatrao sam i onu varijantu sto ima i socivo mada treba rasturati far. http://www.aliexpress.com/item/Motorbike-12v-35w-2-5-inch-hid-Bi-xenon-two-AE-projector-lens-bi-xenon-kit/1249756250.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 2, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Toga se i bojim video sam na nekim vozilima kad je montran pa jace bljesti na oko ali pu bude losije osvetljen zato sto je lose usmerenje koje je napravljeno za halogen ,a ne za ksenon,ljudi posle skidali. Razmatrao sam i onu varijantu sto ima i socivo mada treba rasturati far. http://www.aliexpress.com/item/Motorbike-12v-35w-2-5-inch-hid-Bi-xenon-two-AE-projector-lens-bi-xenon-kit/1249756250.html pazi, za xenon i projektore treba imati chist far, recimo na gs500 staklo fara je puno nekih linija za usmeravanje i presecanje svetlosti , to je za halogeno ok al za xenon ne valja. nama je staklo fara providno tako da ne bi trebalo biti problema. razmishljao sam o projektorima, al mi je to bila preskupa investicija trenutno, a i svidjaju mi se ovi double angel eyes prstenovi ali, to je kod nas zabranjeno. samo bela boja na prednjoj strani vozila je dozvoljena pa sam odustao.. chekam veche i odmah chu ti rechi dal je bolje i koliko slikachu al dzhabe ti kad nemam sa halogenim. imam jednu al to je ispred zgrade i sijam u brdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 2, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo razlike al samo u toploti svetla, za realnu razliku chu se morati provozati po mraku. al ne po ovom smrzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto primecujem je da si sipao gorivo od kako si promenio na xenon 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 2, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto primecujem je da si sipao gorivo od kako si promenio na xenon ahhahaha ludache, cepam se zadnjih 5 min :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10527 Napisano Decembar 2, 2013 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto primecujem je da si sipao gorivo od kako si promenio na xenon ahhahaha ludache, cepam se zadnjih 5 min :lol: i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 13, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo par od vecheras sa vozhnjice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Decembar 13, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se plavi na slikama.Jel bolje nego halogen. meni deluje da nije dovoljno koncentrisan snop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 13, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan svetla su mi tukla mnogo dole, pa sam tek kad sam doshao pred zgradu podigao snop, malo rasipa al je definitivno bolje od halogena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 13, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ti je bilo ranije, ali ovo deluje mnooogo bolje nego kod mene sto svetli, i usmereniji snop i osvetljeniji... Lako ces ga ti nacentrirati, bitno da on kvalitetno osvetli put PS:nek' si se danas provozao, respect 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 13, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ma slika ne mozhe da dochara ni 50%. u sushtini vozao sam se u potrazi za mrakom da bi se lepo videlo koliko zapravo osvetljava, tako da su tu 3 slike sa razlichitih mesta. ako se budem vozao malo van grada i nadjem neko mrak mesto slikachu i okachiti, za sada, ja sam zadovoljan, a slike su za vas ne za mene PS sezona je daleko od gotove, bar do deda mrazova, tad mogu i bombe padati ja idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan na deda mrazijadu idu 4 crna GSXF ima li josh neko da se pridruzhi ekipi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Meni je daleko! Na zalost, tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Iako je zelja jaka, puno je 400km (200<->200) za moje testise po ovoj zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 24, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak ugradio sam digitalni merac temperature. Ugradio ga u instrument tablu, ni Inzinjeri Suzukija be bi to bolje utadili. Slikacu i videcete. Cena sve ukupno 14 dolara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...