Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 23, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Iskljucuje benzin po potrebi, vozi na vazduh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u sloveniji osto bez goriva posle 180 km na auto putu sa nas dvoje natovaren.Inače prelazio po 300 km lokalnih puteva. A bio sam jako zadovoljan potrošnjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Decembar 23, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se, Jevto, da si nam o tome pričao kada smo se videli. Na auto putu kada se potera skala za gorivo brzo pada u crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Decembar 23, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Letos nisam ostao bez goriva ali ono 150km/h Draga i ja sa 3 kofera krenuli u HR na more trosio mi 8L. Svakih 200km morao da sipam da se ne bih zeznuo. Inace troši izmedju 5-6 zavisi od nacina voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I moji prosecne potrosnje se krecu od 5,5 do 6,5 litara ali autoput ne vozim...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Decembar 23, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, rboban said: I moji prosecne potrosnje se krecu od 5,5 do 6,5 litara ali autoput ne vozim... Sent from my moto e5 using Tapatalk Jbg kada se vozim sam/sa drugarima auto put ni slučajno. Kada idem na more sa dragom. Idem na more idem da stignem što pre(auto put) a tamo potrosim cele gume od vozanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se daleko stiglo bez auto puta traje puno dana.Letos išli Slovačku i Poljsku.Trajalo bi umesto 9 dana bar 11 da nismo išli auto put do Bratislave i nazad od Košica. Ali zato kreneš ujutru sa granice poljske i na paliću ručak oko 14:00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 23, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 20.12.2018. at 13:40, Marko_987 je napisao: Za sada mi katana zavrsava sve potrebe udobnost odlicna,potrosnja savrsena ne prelazi 5.5 pri brzini od 180 do 220 kad vozim lagano ide do 4.5 sa punim rezervoarom do 140km/h presao 340-350. Km jedina mana konjaza da ima 120-130 konja ne bih je menjao ni za 100god. Ali montiram novo kvacilo KN filter stelujem ventile karbove stelujem po protoku yoshimure i KN pa ce vidimo dal ima razlike Ako ti trosi 5.5 na 180,ili ne znas da teras ili ne znas da racunas. 220 tesko da uopste moze da ide,a ako ide...tada svlaci 10 litara. Nismo mi poslasticari i pekari koji rade nocu a spavaju danju.vozimo i mi nekad nesto. Uzdravlje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 23, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ne trosi gorivo uopste... Kad ga ne vozim po mesec dana, skoro da istu kolicinu goriva zateknem u rezervoaru. Merio, provereno, nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 23, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ubismo čoveka na mrtvo, a verovatno je samo pogrešno napisao Dule je prošle godine išao na Hilandar sa F-om, a bio je u ekipi i Bruno na FZS. Mislim da je FZS manje trošio na autoputu, a više na otvorenom od F-a. Meni je sa 3 prepuna kofera i nas dvoje oko 6.5L na 100 pri brzini od 140km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 23, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa trebao si brze da vozis (180-220kmh) pa bi ti manje trosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan On 23.12.2018. at 20:22, zemunac72 je napisao: Ako ti trosi 5.5 na 180,ili ne znas da teras ili ne znas da racunas. 220 tesko da uopste moze da ide,a ako ide...tada svlaci 10 litara. Nismo mi poslasticari i pekari koji rade nocu a spavaju danju.vozimo i mi nekad nesto. Uzdravlje Evo ovako od Panceva do Tekije i od Tekije do milanovca na nisovoj pumpi 11 lt. Prosecna brzina od 120-160. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan A evo i jos jedne voznje sa jednim rezervoarom Pancevo,Smederevo,Mladenovac, Topola,Rudnik,Milanovac,Kragujevac, auto put do Smedereva, Kovin Pancevo sa suprugom prosek 130-150. Auto put 180-200. Posle te voznje ujtru sipao za jednu crvenu i pravac zrenjanin na moto trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Decembar 25, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Marko_987 je napisao: Evo ovako od Panceva do Tekije i od Tekije do milanovca na nisovoj pumpi 11 lt. Prosecna brzina od 120-160. Za koje vreme si presao put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Dal mi verujes da sam se smorio u 13 i 30 bio sam kod joce krofne rucao riblju corbu i somovinu a krenuli oko pola 8 od drugara iz Bavanista posle kafe ima snimak cele voznje na you tube. Pravili smo pauzu u milanovcu u restoranu u centru milanovca sa desne strane doruckovali i popili kafu oko 11h tako nesto. I odmarali smo i uzivali u pogledu na jednim od pecuraka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Sledece godine obavezno ponavljam voznju ali sa umerenim gasom. Nocenje u tekiji pa nastavak prema staroj planini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan A da uz sve pauze i odmaranja u Pancevu sam bio oko 17 i 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Takve proseke ni Deda ne pravi.To su možda ali samo možda pikovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Kakav deda kakvi pikovi realnost batice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Rosi i Mrkez u pičkice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam onda deda pravi, do mora jedva prosek 100kmh.... Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo se vraćali iz Babine reke mislim da je prosek bio oko 80,i da su nas uhvatili streljali bi nas za primer 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko tek kamion ide kad ti pobegne 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...