zemunac72 1453 Napisano Septembar 15, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Viljusku ne bi da ispravljam. Misljenja sam da materijal gubi na cvrstoci kad se savije pa ispravlja. Vizir imam originalni,ovaj puknuti je od Ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ona možda probaj da nabaviš samo štapove. Mada proveri kako to izgleda ispravljeno možda se predomisliš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 15, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moram sacekati da skinem gips i raskupusam sve lepo,pa da vidim sta sve treba. Mada,verovatno ce.ovakav u prodaju. Steta je sto niko nece ceniti to sto je na njemu i verovatno cu dobiti par stotina evra. Zadnja guma presla 120km,placena 20650,did zlatan lanac i lancanici,vozio transalpinu i tf...2000km,nov akumulator,led sijalice,nove plocice..... tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Septembar 15, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ako su diskovi čitavi možeš ga srediti za 300-400€ Greota ga takvog prodati Ili skini gume i stavi neka polovne izvozane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zemunac72 je napisao: Moram sacekati da skinem gips i raskupusam sve lepo,pa da vidim sta sve treba. Mada,verovatno ce.ovakav u prodaju. Steta je sto niko nece ceniti to sto je na njemu i verovatno cu dobiti par stotina evra. Zadnja guma presla 120km,placena 20650,did zlatan lanac i lancanici,vozio transalpinu i tf...2000km,nov akumulator,led sijalice,nove plocice..... tuga Skoro sam kupio nogostup od nekog lika, kaže da ima dosta delova za F-a pa ću pitati za ovo. Dejan iz Kanjiže mi tražio 20€ za nogostup, kupio od čoveka za 10 sa nosačem koji mi ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta to prodati tako. Da je 750 ja bi se ponovio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Septembar 15, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan Just now, JevtaNS said: Šteta to prodati tako. Da je 750 ja bi se ponovio Imam jedan motor za prodaju sa tuznom pričom. Drugarov brat je vozio 750 na zalost poginuo sa njega (mozda znate za priču) iz Vrbasa momak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam ako nekom treba nosač prednjeg levog nogostupa za F-a 600/750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za modele do 2002 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 20, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Od 2002. Moj je takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 2004 i nije ovakav, onda nisu isti na 600 i 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 23, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda kao moj, a 600 je K5Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hladno, ali se jos vozi...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se vozi... Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Octobar 8, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja tri nedelje nisam ni upalio motor! Zavidim ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hvatam svaki zrak sunca i danas posle posla, a i odrzavam temu...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 10, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Jos se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Octobar 12, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan I ja se malo danas vozao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10555 Napisano Octobar 12, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kako dobra..... Katana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 12, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Crvena, na radost sluti! Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tresnja...Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8140 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Spasoje87 je napisao: I ja se malo danas vozao Jel smo se juče mimoišli gore, na grebenu Fruške? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spasoje87 41 Napisano Octobar 13, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa gsx1300R Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, DraganNS said: Jel smo se juče mimoišli gore, na grebenu Fruške? Skroz moguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jesenja voznja, Rudnik....Sent from my moto e5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Octobar 28, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan A, Bobane, svaka ti čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...