Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 19, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan A ja sad video ovaj oglas i reko da ti javim http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/117244-univerzalni-podešavajući-podizači-za-korman-pivoting-risers/#entry1941597 Ne bi trebalo da bude problema sa montiranjem trougla sa višim heblovima, očekujemo slike i komentare čim ga ugradiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 20, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan video sam ovo na oglasima ali ja sam na kp nasao trougao sa heblovima od 750 za 20e sutra stize pa cu polako sa miskom iz kg da smislimo kako da ga montiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 27, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Juce provozao sa novim vizirom kupljen preko ebay. Mnogo manje se oseca duvanje vetra. Preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 27, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ovo nazvati sem preterivanje, a i bilo mi dosadno za vikend.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Februar 27, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda u svakom slucaju se trud isplatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 27, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, ali je adapter SVRP predvidjen za cetvoroklipna klesta, tako ili menjam ova sestoklipna za takva, il cu morati da pravim novi adapter.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Februar 27, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Перфекционисто! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14154 Napisano Februar 27, 2017 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ovo nazvati sem preterivanje, a i bilo mi dosadno za vikend.... Kakva je razlika u kocenju,opisi malo!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Februar 28, 2017 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko neko dimenziju gsxf 600 (1999 god.) nisam u mogucnosti da izmerim a treba mi da narucim ceradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ovo nazvati sem preterivanje, a i bilo mi dosadno za vikend.... Kakva je razlika u kocenju,opisi malo!? Cim zavrsim radove dobijate detaljan izvestaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Mart 4, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko one zadnje plastike sa strane moze i sa stop svetlom za gsx 600 f treba mi da prosecem zbog montiranja krauserovih nosaca kofera a ove moje da ostavim cele kad vozim bez kofera,mislim da mi proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako neko poseduje, a rad je da otudji izduvnu granu za 750 , bio bih veoma zahvalan. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Mart 12, 2017 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan I zna li neko, da li na 750 f odgovara grana od 750 r? Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rado učestvovao u ovogodišnjem okupljanju sekte mada sam promeno motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Mart 16, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan I ja ću se odazvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja, obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Mart 16, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I ja dolazim iako mi nedostaje oko 150ccm da bi bio punopravni clan sekte! Resio sam da sredim onaj blatobran/lancobran, zakrpljen, pojacan i ofarban.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Mart 17, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmicu ti ja tih 150ccm , ionako imam viska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 17, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav lep dan je bilo steta propustiti, pravo sa posla mali beg u tisinu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije odgovorio Duletu za grane, ja iskreno sumnjam da pasuju. Bobane mi ovde propagiramo zdrav život, znači samo pivo i pečenje bez cigara. A da, Jevta časti kad se okupimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ili da odsivira nesto na klavijaruri... Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1851 Napisano Mart 18, 2017 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami svirka je ozbiljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 18, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Čućemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...