FJCharlie 2324 Napisano Decembar 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak ugradio sam digitalni merac temperature. Ugradio ga u instrument tablu, ni Inzinjeri Suzukija be bi to bolje utadili. Slikacu i videcete. Cena sve ukupno 14 dolara. Super, davaj slike. i senzor si sravio u karter ili negde drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 24, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan U karter umesto standardnog zavrtnja.Sad sam na poslu. Napravicu slike da vidis kako se lepo uklopio umesto onog znaka Suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan U karter umesto standardnog zavrtnja. ajde te slike da vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 24, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Proverio i radi. Samo da nadjem malo tamne folije da zatamnim cifre i gotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Proverio i radi. Samo da nadjem malo tamne folije da zatamnim cifre i gotovo. prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 31, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Svim GSX F _ovcima Srecna nova godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 31, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje, ekipo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Januar 12, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Svim GSX F _ovcima :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 12, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodoshao slike svog GSXFa da okachish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ... podizachi heblova ... mislis ovako nesto da pravis ili... http://www.revzilla.com/motorcycle/rox-elite-pivot-risers-for-78-or-1-18-handlebars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik suzukija gsx 600 f pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan A drustvo zanima me kakva ide tacno lamela na gsx 600 f posto planiram to da odradim proklizuje mi na visokim obrtajima a nasao sam kod covjeka polovne kaye da su dobre pa me sad int on kaye da su sa suyukija uljasa i da je stariji model pa me int sad slika modela lamela kod motora ako neko ima i zna kakve idu pa da vidim jesu to te da uporedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Januar 16, 2014 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ako su dobre i daje ih za bagatelu onda uzimaj, mada bolje da uzmes nove i miran si duuuuzi period, imas nov komplet u Louis-u za 90eur http://www.louis.de/_50810ef46594a20f4eab4c23526aecb281/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10043800&typ_id=AJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan aii ad kad geldam ovaj link sto si mi poslao malu su drugacijeove sto meni nudi ima ove resove kako na ovoj unutra ove sitnije ne ove izvana vece takva je i na lamelnim plocama i lameli al kaze da je od uljasa 600-750 stariji modeli kaze da je dobra skunuo s polupanog motora al de ga sad znaj dali mi pasu kad nisam kod sebe jos nista skidao necu tamo pocetko sredinom marta svedno ne volyim mjenjacu ulje i filktere i onda da pogelam i to a a kako se narucuje to iy luisa malo sam ja podelako kako to preuyeti i to mo\zda bi mogao da stavim link tih lamela ovdje pa da pogledate ko ima gsx 600 f dali su uste ada nisam ubacivao nikad link dali upste i znam to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pik.ba/artikal/5737190/lamele-za-suzuki-600-750-uljas/ evo to je to sam neznam dali cete moci otvoriti ja nmgu slike sacuvam a neznam ni ih ubaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Tekst koji želiševo to su te lamele neznam dali cete moci otvorite ling da se vidi jesul to te lamele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Uljash tj uljara su i stari gsxr modeli. Shubler i meri jedino tako. Mada ne bih se ja zajebavao sa tim... tebi verovatno trebaju one nemetalne (ne znam naziv) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan da ali sad me zanima netko ko ima tog 600 f koji je radio lamele kakve idu al snacu se kad skinem vidjecu najbolje sta je i kako hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Skini manual. Pishe negde sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan evo sada gledam nesto u service manual da ove sto sam gledao ne pasu uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan ali drugari da uzmemo u obzir nije mi sig ulje mjenjano 3-4 sezone covjek od koga sam uzeo kaze da nije mjenjao a tih apr godina je kod njega a nezna ni akd je mjenjao taj covjek sto je od njega uzeo a da prvo probam da kad budem mjenjao ulje da ih raspakujem pa presmirglam pa prepakiram i sastavim i novo ulje i onda polako gas a najvjerovatnije cu imati pare za nove sam problem mi je to kako cu porucim te lamele kad ja sam ja daleko pomagajte nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 16, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Prika ulje menjaj odmah. 4 sezone? Pa to je majonez sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan pa da druze covjek od koga sam kupio nije mjenjao tako mi je rekao nije ga on puno vozaon al sasvim dovolojno da ulje stoji i da ode a ka,mol da ga ne mjenja a svedno moram skinem lamele da presmirglam i to i da potopim u novo ulje pa stsavljanje i onda lagano gas a kako sam gledao moram i komplet grane da skidam taman mi vijak od kartera za ulje ide ispod grana a kakva mi crijeva za gorivo preporucujete misio sam promjenuti pa me i to interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 17, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Grane ne smetaju da odvijesh shraf kartera. Creva uzmi ona gumirana naravno za gorivo, metar je oko 1E, prvo vidi koji je prechnik creva. Kad menjash creva uzmi i filter goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...