Disko Nindža 10568 Napisano Jul 5, 2013 Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepa masina, ali definitivno uradi nesto s tim repom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan prodao mi jedan lik bio je prvo 2200 u oglasima pa je vremenom spustao jbg trebala mu je lova hitno i bio je bas korektan covek cak mi je dao i na rate svaka mu cast imao sam bas srece jer je motor u fulu samo sam mu zamenio crevo od hladnjaka ulja i to je to ima didov zlatni lanac dobar motor ide lepo ali ne znam da li da ga budzim bolje da ga prodam pa kupim nekog r kad vec hocu neki agresivniji izgled videcu pozz :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan a sto se repa tice ne izgleda uopste lose majke mi mozda na slikama....inace na repu je samo plastika prepravljena a ram je isti tako da se samo kupi fabricki i vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10568 Napisano Jul 6, 2013 Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan a kako ces zensku da metnes na motor sa ovim sedistem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 6, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu je zadnji deo podignut postoji jedan mali deo koji se kupi da bi ovako izgledao.meni se licno nesvidja, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 6, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni ...a sto se tice prodaje i ja mog hocu da prodam u oglasima je na bjb jer mi je jako slab...ja kad sam ga kupio mislio sam da ce to biti to i da ima snage al je totalno obrnuto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moj stavio na polovni automobili stavio sam 2000 mada bi ga dao i za 1800 ne znam koliko je to realno ali i ne zuri mi se jer je stvarno dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moj stavio na polovni automobili stavio sam 2000 mada bi ga dao i za 1800 ne znam koliko je to realno ali i ne zuri mi se jer je stvarno dobar motor ista prica motor je u savrsenom stanju sve sam novo stavio al bukvalno....to mi je prvi pa sam ga samo lickao i izmisljao gluposti....menjao bi ga i za 750cc... http://oglasnik.bjbikers.com/ads/gsxf-4/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gentleman 11 Napisano Jul 12, 2013 U prolazu, 22 postova Motocikl: F800r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao moju katanu posle 4,5 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 12, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva crna prodaja :-) ja moj nedam dok se ne raspadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Joj juce kad sam probao f4 milina bozija menjac ni ne osetis kad ubacujes u brzinu kao puter...pa kad sam seo na f-a jako velika razlika....zao mi da ga menjam al u debelom sam razmisljanju...imam fore do sutra za razmisljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da nam ne bi zardjala, ajd' da zivnem temu... Ovih dana sam radio pripreme na mojoj Suzani, zamenio sve sto je potrebno,a nesto i radi preventive, spremam se za 2 dana da krenem na put do Herceg Novog skoro sa vrha Vojvodine, pa kada se vratim javicu utiske koji ce,nadam se, biti samo pozitivni... Blaga euforija, daj Boze lepog vremena, dobrog puta i sto manje losih vozaca Inace, posto sam menjao filter vazduha,a "mozda" nisam trebao, ako nekom treba imam polovan koji je u solidnom stanju, pa ako je nekom u bas losem rado cu mu pokloniti da opusteno pregrmi ovu sezonu sa njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da nam ne bi zardjala, ajd' da zivnem temu... Ovih dana sam radio pripreme na mojoj Suzani, zamenio sve sto je potrebno,a nesto i radi preventive, spremam se za 2 dana da krenem na put do Herceg Novog skoro sa vrha Vojvodine, pa kada se vratim javicu utiske koji ce,nadam se, biti samo pozitivni... Blaga euforija, daj Boze lepog vremena, dobrog puta i sto manje losih vozaca Inace, posto sam menjao filter vazduha,a "mozda" nisam trebao, ako nekom treba imam polovan koji je u solidnom stanju, pa ako je nekom u bas losem rado cu mu pokloniti da opusteno pregrmi ovu sezonu sa njim biche vam super i htechete josh! Sretan put i mirno more 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja se spremam za Grcku ako bog da, odprilike 9 krecem.......Suza ce biti natovarena kao magare Kad se vratim javljam o otuscima i svemu sto bi bilo zanimljivo mouse srecan put i samo sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 25, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno drugari Takodje svima zelim bezbednu voznju, sto vise kilometara da predjete bez da sraf odvrnete... Sutra uvece tovarim prtljag pa cu neku fotkicu da okacim, da se izljubimo pred put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bogami i mene cheka grchka samo pitanje dal che i Katu zbog finansija... srechan put! shto vishe slika i da padne neki putopis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10568 Napisano Jul 26, 2013 Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kod mene obrnuto, finansije bi i sklepao nekako, ali niko od drustva nece (nesme)u Grcku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kod mene obrnuto, finansije bi i sklepao nekako, ali niko od drustva nece (nesme)u Grcku shto ne sme? daleko im? jbg ja sam imao dobar plan, a i finansije da kazhesh sklepao bih nekako, al kad te neche - neche te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10568 Napisano Jul 26, 2013 Hronični Motociklopata, 7350 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kod mene obrnuto, finansije bi i sklepao nekako, ali niko od drustva nece (nesme)u Grcku shto ne sme? daleko im? jbg ja sam imao dobar plan, a i finansije da kazhesh sklepao bih nekako, al kad te neche - neche te... ma ajmo nas dvojica, against all odds Pa ima svakakvih izgovora, daleko je, pa kako se snaci AKO se nesto desi, ovo ono, pa skupo je, pa skupo gorivo... Jbg jeste skuplje malo i dalje, ali ja mislim da vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94899-rucice-kvacilakocnice/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 30, 2013 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan kod mene obrnuto, finansije bi i sklepao nekako, ali niko od drustva nece (nesme)u Grcku shto ne sme? daleko im? jbg ja sam imao dobar plan, a i finansije da kazhesh sklepao bih nekako, al kad te neche - neche te... ma ajmo nas dvojica, against all odds Pa ima svakakvih izgovora, daleko je, pa kako se snaci AKO se nesto desi, ovo ono, pa skupo je, pa skupo gorivo... Jbg jeste skuplje malo i dalje, ali ja mislim da vredi Taj koji tako razmislja sta ce biti ako bude, netreba ni da ide nigde! nek sedi kuci i nek gleda motor.Garantovano nece da mu se desi nista i nece da potrosi nista! Onaj ko nece uvek nadje izgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1885 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=PyRoEj459ac&feature=youtu.be 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuu lave al se to cuje....:takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan opa bato?! jesi imao to kad se sretosmo u kosjericu...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje uljare iz 1992 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...