strasilo 3893 Napisano Decembar 21, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan sad kad se ispraksaš, možeš to i meni riješiti .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ah,lego i disk,sve namesteno,koci,sutra mozda stignem i da prisrafim zadnji tocak pa da probam jedan krug,nego me muce sad i ublazivaci udare,gume moram malo da ih stanjim,nemam pojma cime da ih secem, ali to cemo ujutro polako da resimo.. naravno plcice ce biti kasnije posle farbanja stavljene nove i neki drugi disk,oni lepi rezbareni Uploaded with ImageShack.us kolka burgija,,63mm.... ima i vecih,,ima cova i 100ku... Uploaded with ImageShack.us mozda i olaksam kasnije plocu,nekom gravurom na cnc,ali otom potom,nije mi to sad priorotit.. Uploaded with ImageShack.us nvi brunirani srafovi/donacija metalostrugara 8.8 jacine, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kilometraza to jest pinjon takodje prilagodjen ovom tocku,ostao je origimalan aprilijin,malo nece bas tacno da pokazuje ali nije ni vazno, brzina mi je nebitna,,, Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us e sad,,gomila sitnica da se posecka,doradi prepravi..pa polako komplet u parcice,pa glavobolja oko farbanja,,neznam koju kombinaciju da izaberem,da nebude saren ko papagaj,a da nebude ni monotono.. dali loksirati felne,farbati,koji izbor boje,,dali raditi plastike u karbon,,ah,,sto vise raznoraznih kombinacija boja gledam to manje znam sta zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ova ploca za disk ! nemas glavobolju kako da upasujes disk na drugu felnu, tj kupujes drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma to je 2h posla na strugu,cnc,i jos pola sata da mu povadis mere na licu mesta,,cas posla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imacu u vidu kada Teneru buden prepravljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 22, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nego me muce sad i ublazivaci udare,gume moram malo da ih stanjim,nemam pojma cime da ih secem, nećeš da ih sečeš, nego ćeš da ih brusiš .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 23, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nego me muce sad i ublazivaci udare,gume moram malo da ih stanjim,nemam pojma cime da ih secem, nećeš da ih sečeš, nego ćeš da ih brusiš .. neeeeee,od sedih mudraca,,zapravo celavih mudraca sam dobio savet da je zaledim u zamrzivacu/udarne gume/ pa da ih caskom posecem,jal bonsekom jal tankim kamenom brusilice,,,, uvek ostaje i opcija brusenja....ah,,,malo pipnes gumu a dima kolko oces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 23, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nema dima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 23, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema dima ... probah na kamen na tocilo da brusim,,dima za izvoz... sad cu u zamrzivac da ih turim pa nek stoje dan dva tri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan znaci disk montiran,super....a te gume pazi da ti ih zena ne stavi u pasulj kad bude vadila meso iz zamrzivaca )))))salim se,nije to losa ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 30, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ahh,,motor prodat to jest zamenjen za neki jaci,,meni se svideelo to sokocalo sling shot 1127.. 150ks.. ipak nekako 4 cilindra,,su 4... ali motor je na tockovima,polu zavrsen nadam se da ce nov vlasnik nastaviti dalje.. turicemo sliku i utiske kad ga vlasnik dovrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ¸e jebiga... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 31, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan koliko para ako se moze znati ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motocross boy 0 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha wr 426f Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari zanima me da li mogu da stavim felne od cagive mito na yamahu wr426f?Hteo bi da je preradim u supermoto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nema toga što se ne može napravit.... pitanje je samo možeš li ti to platiti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Februar 2, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Prodjose dve godine,jel sprava zavrsena,obecane slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motocross boy 0 Napisano Februar 3, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha wr 426f Prijavi odgovor kao problematičan ma skrpicu se samo me zanima kako bi moglo da se preradi posto na prednjoj felni od cagive disk na desnoj strani a nema leziste za levu jedino ceo prednji tocak da se okrene i naopako namontira al bilo bi ruzno zbog krakova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...