Chengelle 30 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za auto i sretna prodaja. Ja bih je odmah pazario da nemam istu takvu al 20v redizajn 2006-to godiste. Al eto ako se ne proda do nove godine mozda ti se i javim pa dodjem sa caletom da pogledam. On je jos ludji od mene za 166-icom. Neverovatno korektna cena,znam da se kola tesko prodaju i da narod nema para ali kad jednom probate 166 nista drugo nije bitno i onda sve price o tome da li je skupo ili ne padaju u vodu. Jos jednom sretna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Decembar 14, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sponja!!! Alfa je bas u korektnom stanju,neka njena realna vrednost je oko 4.000e. Ali ja ovu hocu da prodam za kes,jer mi treba kinta da zavrsim neke druge poslove,i znam ko prvi dodje da je vidi kupice je,jer je auto ok a cena i vise nego povoljna!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...