slavonac 81 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Krasno putovanje i još ljepše fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sve vise uzivam u ovim predivnim slikama,sjajno a što se meni ne otvara ni jedna slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve vise uzivam u ovim predivnim slikama,sjajno a što se meni ne otvara ni jedna slika? Ja se izvinjavam, posto sam jos na free accountu na photobucket.com i ako predje gledanost 10 GB oni iskljuce slike dok se ne prebacim na " PRO ACCOUNT " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 6, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Decembar 7, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju povecanog saobracaja na 09:40 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Decembar 7, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bice jos vise snimaka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Al Vam je bilo lose..... svaka cast, ovo je pravi i detaljan putopis.....sad nema potrebe da idemo na tu stranu, kao da smo bili, zahvaljujuci Vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Decembar 8, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Al Vam je bilo lose..... svaka cast, ovo je pravi i detaljan putopis.....sad nema potrebe da idemo na tu stranu, kao da smo bili, zahvaljujuci Vama Ne vredi, ja moram na reprizu, posto sam vec skupijo neke dodatne poene kod Imt-Bikes u Barceloni i sa time dobijam BMW R1200GS na 3 dana za 0,00 € Jel neko zainteresovan da organizujemo nesto u Septembru ili Okrobru 2012.god. ? Ima povoljnih letova iz Beograda do Barcelone i nazad za oko 150,00 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Al Vam je bilo lose..... svaka cast, ovo je pravi i detaljan putopis.....sad nema potrebe da idemo na tu stranu, kao da smo bili, zahvaljujuci Vama Ne vredi, ja moram na reprizu, posto sam vec skupijo neke dodatne poene kod Imt-Bikes u Barceloni i sa time dobijam BMW R1200GS na 3 dana za 0,00 € Jel neko zainteresovan da organizujemo nesto u Septembru ili Okrobru 2012.god. ? Ima povoljnih letova iz Beograda do Barcelone i nazad za oko 150,00 € Menschen in diesem Land hat kein Geld Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Decembar 12, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos preostalih 6 snimaka iz Pirineja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...