brzi vb 1 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je kofer za motor zadnji sto veci a da mu je cena sto manja ako neko ima neka pusti sliku i cenu hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja givi od 55 litara nov cena 20 evra,jes da je jeftino al nema nigde... salim se,imam al stvarno od 46 litara kupio u louisu eno ga na mom transalpu cuci extra mozes pogledati slike i kofera i motora u rubrici"prodajem",prodajem ga za za 50 evra,ja ga 60 platio,znaci on je u kompletu sa nosacem i svim sarafima ima 2 kljuca...eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi vb 1 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije problem slikaj ga od napred i pusti mi slike hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...