Vestac 1 Napisano Novembar 12, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan ATV 2006 godiste, 200ccm, -boja crna -dva diska napred i disk pozadi -cetvorotaktan -vodeno hladjenje+prekidac za propeler -gume za off-road u super stanju -uradjen servis sipano MOTUL ulje -stavljen nov akomulator(jos je u garanciji) Neregistrovan, od dokumentacije poseduje papir od uvoza Cena:2000e moze zamena (prednost auto) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vestac 1 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt: 064/12-11-478 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan a neka slika i marka,model?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vestac 1 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marka je ATV a sto se tice slike nisam u mogucnosti da ga slikam. Ko bude zainteresovan kopiracu mu adresu sa interneta kako bi video o kom modelu je rec jer koliko se secam da je postavljanje takvih slika ovde zabranjeno. Inace, atv je u super stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan ATV = All Terrain Vehicle, ili ti u prevodu vozilo za sve terene. Znaci, oznaka ATV je vrsta vozila, a ne marka... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 15, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam zakljucio iz njegovih postova radi se o ,citiram "kineske marke Shinerey" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan a nov kosta 1000 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vestac 1 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao za pismene marka je ATV a ne kineska marka Shinerey sa evropskim standardima ... Ovaj model je daleko skuplji od 1000e nov !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan u predhodnom postu si dobio odgovor sta znaci ATV....koja je to marka druze??? honda,suzuki,yamaha.....??? daj neki link da vidimo o cemu se radi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao za pismene marka je ATV a ne kineska marka Shinerey sa evropskim standardima ... Ovaj model je daleko skuplji od 1000e nov !!! brate bez ljutnje ali oni su u pravu,ovako bez slike prodajes maglu hteo ti to ili ne .. postavi slike pa da vidimo sta nudis poz 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao za pismene marka je ATV a ne kineska marka Shinerey sa evropskim standardima ... Ovaj model je daleko skuplji od 1000e nov !!! Sa ovakvim stavom neces se ti dugo zadrzati na ovom forumu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 15, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan ATV...napisi bar koliko ima konja da bi ljudi znali da li moze da se registruje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Nije zabranjeno postavljanje slika, koliko ja znam, a ni postavljanje linkova ka drugim oglasnicima. Vlada veliko interesovanje, samo još kad bi ljudi znali o čem se tu radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 16, 2011 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja nisam zainteresovan za ATV "marke ATV". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga http://www.polovniautomobili.com/oglas1601854/honda_atv_200ccm/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 16, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Izvini,ja sam iz tvog posta zakljucio da prodajes ovaj sto trazis kocioni za njega. "Napisao 17 October 2011 - 10:48 AM Imam problem sa glavnim kocionim cilindrom od cetvorotockasa kineske marke Shinerey, reparirao sam ga(menjao gumice) ali nikako ne mogu da dobijem kocnicu. Interesuje me gde mogu da nadjem takav isti nov ili ko je uvoznik delova za cetvorotockase za Srbiju?? Pozdrav " Moja greska. A ako je to ovaj sto je kolega pronasao link,alal vera za cifru kolegama! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 16, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Racuna valjda da ovde ima mnogo zaludjenika pa ce ga lakse prodati za vise para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pa i broj telefona iz oglasa se poklapa ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ala sam ga pogodio...cena novog je 990 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluze ona dva cincilatora pored migavaca??? Ko lanser raketa 'bem mu misha! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurkan 279 Napisano Novembar 16, 2011 nemacki nemkasti janjicar iz svabije, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako za ovaj ATV renomiranog kineskog proizvodjaca ATV dobije vise od 300-400 eur, da casti celo selo. Pazi legendu, dva soma trazi za polovnu kinesku kantu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan ATV 2006 godiste, 200ccm, -boja crna -dva diska napred i disk pozadi -cetvorotaktan -vodeno hladjenje+prekidac za propeler -gume za off-road u super stanju -uradjen servis sipano MOTUL ulje -stavljen nov akomulator(jos je u garanciji) Neregistrovan, od dokumentacije poseduje papir od uvoza Cena:2000e moze zamena (prednost auto) Zasta sluzi taj propeler ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Novembar 16, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan nego nesto nam se prodavac vise ne oglasava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vestac 1 Napisano Novembar 16, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pih ... al' ste se primili. Tacno, trazim kocioni za Shineray imam i njega. Sta da Vam kazem kad se ne razumem, meni su samo rekli da to vredi tih para. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Novembar 17, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo, ja nudim 400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...