ljusa. 47 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ja sam Ivan iz Novog Sada , vozim Suzuki bandit 600 dugo citam ovaj forum pa sam konacno resio i da se uclanim.Motore vozim od 1990 god. ali jos uvek sebe smatram za pocetnika svaki dan se nauci nesto novo zato mi se i svidja ovaj forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Novembar 18, 2011 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Novembar 19, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao komsija, ko kaze da si pocetnik . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolekamikaza 0 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: BALJEVAC Motocikl: MZ 125 ETZ Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdravi dobro došao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...