Daniel Šimon 3 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drustvo. Letos mi je crklo nesto na instalaciji, sta je neznam ni ja, neka mala crna kutijica, ima oznaku da je unutra dioda, nalazi se u faru. Problem sam resio obicnim osiguracem, sad neznam od koliko ampera... i sad radi isto kao i pre. Da li je neko imao vec isti kvar? Ajde vi koji se vise razumete u te stvari, jel moze nesto da se s***e bez te diode ili sta je vec? Cekam odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano Novembar 10, 2011 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ta dioda se, koliko ja znam koristi u kolu copave - da se motor ugasi ukoliko ubacis u brzinu a copava je spustena. Ne bi bilo lose da stavis drugu zbog svoje sigurnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kad je pregorela ta dioda nije mi radila pozicija, sve ostalo je radilo.... a ima tamo jos jednu takvu istu, kad sam tu skinuo, nestala je kompletna struja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...