Milos_ca 2 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran da li je ovo normalno,predpostavljam da nije pa rekoh da pitam strucnjake kada pritisnem kocnice prednje svetlo mi gubi snagu ovo znam da nije normalno motor mi treperi na leru i u voznji,igla za obrtaje ne moze da bude mirna nikako i u srednjem gasu gubi snagu na trenutak,a onda kao iz topa ispaljen krene bez obzira od brzine u kojoj se nalazi e sad ja sam promenio filter za vazduh,svecice,akumulator proverio sam punjenje akumulatora puni na 14 i nesto tacno kako kaze u servisnom uput. stvarno mi treba pomoc posto mi je moj bike transport na posao hvala :BJBmoto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Masa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6225 Napisano Novembar 9, 2011 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je star akumulator i da li je sa kiselinom ili gel? Kakvi su kontakti na akumulatoru, ima li dosta onih belih naslaga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan akumulator je nov sa kiselinom,nema belih naslaga uopste a masu cu kompletno da proverim danas za drugi deo ima li ko ideju sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan takve stvari se desavaju kad je problem sa masom ,nema druge...pojedini prikljucci nemaju dovoljno struje i kad ti pokrenes neki drugi uredjaj ono preko mase vuce snagu...mozda su ti se neke zice negde ogulile,neki kontakti mozda nisu dobro.pregledaj sve sto se moze pregledati,ako ne onda se obrati nekom strucnijem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan proverio sam sve,na prednjem faru,nije bilo dobro utisnuta jedna zica,nije se moglo videti zato sto je bio istopljen prikljucak,sve je zamenjeno,tako da je sve uredu sada hvala puno na ispomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Novembar 30, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis dobro je kad si uspeo da pronadjes,jer taj deo posla nekad moze da bude i zamoran... Cim pocne sve da se brka ako ukljucis odredjene stvari znaj da je do mase,to je isti simptom kao i kod kola... znas kako kazu "Masa je Mama" Sad teraj,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...