Thaedass 822 Napisano Novembar 9, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://tinyurl.com/bwpcn8h Pozz, Na ovo dodash transportne troshkove pa onda na to sve Carinu 30%, porez 18% pa sa to saberesh i dodash akcizu 50% .. Ljuti Ne,ne,ne nisam zbog toga okacio link. Video sam ja koje su cene preko i za varijantu radjenu na Kubi i za varijantu koja je radjena u Spaniji. Vec cisto kako bi manje upoznati videli i procitali na specijalizovanim sajtovima misljenje o ovim cigarama Nije mi namera da "sabotiram" oglas.. Uostalom drugarica mi je par puta donela ovako nesto (ali daleko jeftinije naravno) sa Kanarskih Ostvra i mogu reci da je prilicno dobar trip Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ne,ne,ne nisam zbog toga okacio link. Video sam ja koje su cene preko i za varijantu radjenu na Kubi i za varijantu koja je radjena u Spaniji. Vec cisto kako bi manje upoznati videli i procitali na specijalizovanim sajtovima misljenje o ovim cigarama Upravo tako..velika je razlika u tome gde su radjene, samim tim i u tome ko ih je pravio, a pogotovo u kvalitetu duvana! Evo primera one koja je pravljena na kubi: http://www.cigarsofcuba.com/itoolkit.asp?pg=products&specific=jopmgpi4 Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 10, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://tinyurl.com/bwpcn8h Pozz, Na ovo dodash transportne troshkove pa onda na to sve Carinu 30%, porez 18% pa sa to saberesh i dodash akcizu 50% .. Ljuti Na Cubi ispod ruke, na ulici mozes ih naci po ceni koju skoro da sam formiras. Stavis u kofer bez ikakve carine, poreza niti akcize doneses. Provereno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 10, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde, neznam posto ih on nabavlja ni da li je zainteresovan. U pitanju je moj kum, saljem ti tel na PP http://www.buenavistakg.rs/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan To što kupiš na ulici na Kubi 99% nije original. Na svakih 50 metara te zaustavi Kubanac sa istom pričom. Kao on ima rođaka koji radi u fabrici koji je drpio cigare i sad će on da ti ih proda u bescenje. U najboljem slučaju ćeš proći samo sa cigarama lošeg kvaliteta. U najgorem, sa umotanim listovima banane. Ima i kopija koje su jako dobre, toliko da ih je jako teško prepoznati ali po meni nema smisla dati bilo kakve pare za fuš. Čak imaju i fore da, kada u kutiji ima više redova cigara, oni stave prave na vrh na sredinu jer će većina ljudi odatle izvaditi cigaru da pogleda. Zato kada kreneš da kopaš po kutiji i da proveravaš svaku cigaru uglavnom odustaju od prodaje. Ja se nisam usudio da kupim cigare na ulici već sam ih kupio u ovlašćenoj radnji i opet su bile upola jeftinije nego u Beogradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 10, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan @ sargeras Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je pola prve kutije i ona moze i na komad, druga je jos neotvorena pa se prodaje cela za one koji hoce! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, do sledece srede 500e kutija ili 20e komad posto mi trebaju pare! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 300e kutija ili 15e cigara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 26, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 10e cigara ili 200e kutija do petka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 26, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan sa 800 na 200 jako velik popust, kako ti se isplati?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 26, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Cigare su bile poklon od zvanicnika na Kubi, a trebaju mi pare trenutno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 26, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su stvarno originalne, to je stvarno dzabe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Novembar 26, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan, naravno da moze da pogleda, ali ne verujem da bi neko ugrozio svoj ugled pa poklanjao fals cigare. Tu sam u svakom slucaju! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Na poklon sam skoro dobio i dve Cohibe Behike BHK 56, pa su i one na prodaju. Njih dajem za 50e komad i to je fiksno, jer cu ih verovatno zadrzati ako ih niko ne bude hteo. U pitanju su ove cigare http://cigars.ie/reviews/review-cohiba-behike-bhk-56/ . Inace, to je ogranicena serija, zato im je i cena tolika, a ujedno i najekskluzivnija Cohiba cigara. Ako je neko zainteresovan, moze ovde da me kontaktira! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...