Jump to content

Moto Zajednica

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Recommended Posts

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Na prodaju Peugeot 206 XS 1.6 16V 2002 godina, registrovan do aprila 2012, presao 160 000 km, kod mene 45000 za 4 godine, uvezen iz Svajcarske, klima, podizaci, senzor za kisu i svetla, kozni volan i rucica menjaca, bord kompjuter, bez ulaganja!

065 999 01 99

IMAG0732.jpg

IMAG0736.jpg

IMAG0739.jpg

IMAG0741.jpg

IMAG0742.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Mala digresija: Zašto se "maskiraju tablice" ???? nije mi jasno. BTW srećno sa prodajom, autić je ko lutka i cena je korektna

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Ajde kada prodas svog Pezoa, dotercu ti i ja jednog, sa jos korektnijom cenom, pa ga ti prodaj po tvojoj ceni, i da budemo svi dobri... :takoje:

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Moze zamena za Toyotu Auris, Golf 5, Renault Megane, ne stariji od 2007 i sa manje od 100 000 km uz moju doplatu naravno...

Zamolio bih zaludne, one kojima je dosadno i one sa neumesnim komentarima da zaobidju oglas!!!

Hvala!

• Podržavam 6

• Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Da izvines, ali si preterao sa cenom....

Zasto??? :neznam: Pa cena je bash EXTRA!!! :lol:

Kupujte ovo ljudi dok jos ima po "TOTALNO REALNOJ CENI", pa da onda mi ostali pravimo posao po bezobrazno nerealnim cenama... :lol::lol::lol:

Ajde kada prodas svog Pezoa, dotercu ti i ja jednog, sa jos korektnijom cenom, pa ga ti prodaj po tvojoj ceni, i da budemo svi dobri... :takoje::nanana::nanana::nanana:

PS. Daj i ti meni koji plusic za trud... :zvizduk:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja