RVM 3 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kozna jakna jako dobrog kvaliteta,nosena svega par puta,velicina 54-56,full protekt!!! Cena 330e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ovako,cena 280e,i moze zamena za koznu jaknu slicnog kvaliteta,crne boje,i velicine 56,jer ova mi je malo postala tesna....!!!!! zbog preterane aktivnosti!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Decembar 8, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Napisi do kojih dimenzija su te doterale "preterane aktivnosti", pa ti je jakna mala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako druze imam 97-98 kg visine 181cm i problem mi je stomak samo me tu steze ostalo je ok.!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Decembar 18, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Decembar 18, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako druze imam 97-98 kg visine 181cm i problem mi je stomak samo me tu steze ostalo je ok.!!! UFFF, ja imam koju kilu više i koji cm više.... Jbga, morao bi da je probam,...... odakle si? Može na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nema svrhe da je probas druze sigurno ti je mala!Pozzz..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Februar 29, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 280e,moze dogovor,moze i zamena za neku drugu koznu jaknu veceg broja,itd....pozeljno crne boje..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Prava za Kawu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prava za Kawu Prava,i extra jakna,ali mi je na zalost malaaa!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 2, 2012 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ajde prodaj sto pre tu jaknu,ne mogu vise da je gledam,dusa me boli sto nemam love da je kupim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Mart 3, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ajde prodaj sto pre tu jaknu,ne mogu vise da je gledam,dusa me boli sto nemam love da je kupim. Hheeheee,i ja bih voleo druze pa da kupim drugu,samo vecu!!! :)Ili cu morati da se forsiram 2 meseca na atletskoj stazi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Mart 3, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mu na rate neke, ne moze covek da spava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Mart 5, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mu na rate neke, ne moze covek da spava Ma moze i to,li samo mi nadji da i ja kupim na rate negde,i nema problema!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 11, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan tebi treba ona jakna sa duplim rajflesusom,sto moze odozdo na gore,da ne bi svaki put menjao jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Mart 12, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan tebi treba ona jakna sa duplim rajflesusom,sto moze odozdo na gore,da ne bi svaki put menjao jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde nova cena,idemo na 260e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano April 12, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 250e............ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano April 17, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za neku drugu koznu jaknu,velicine 56,ili neku kacigu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RVM 3 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za kes 150,moze zamena za drugu koznu jaknu velicine 56,ili kacigu,moze i moja doplata!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za kes 150,moze zamena za drugu koznu jaknu velicine 56,ili kacigu,moze i moja doplata!!! deje jakna da probam, ko ampasuje,pare na trece rociste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...