Blue King 25 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Na prodaju motorce Keeway Speed 125- 2008. godiste, prvi vlasnik, garaziran, mazen i pazen, presao 12100 km,nova zadnja guma , u novembru istice registracija,uz motor idu jos :nove (R/F)kocione plocice, lanac i lancanici , kvacilo sajla.Ima vizir, fabricko stanje tj., dodji-vidi-plati- vozi. cena:780 Eura- nije fix ps. navedeni delovi se ne prodaju posebno.. kontakt tel. mob.-064-20-98-436 pa izvolite.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za motor, odakle si? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za motor, odakle si? St Zednik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Novembar 6, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan O pa mi smo onda komsije sta bi bila zadnja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan O pa mi smo onda komsije sta bi bila zadnja cena? Cenu znas-nije fix,dodji, vidi,ponudi i ti nesto,pa da se trguje ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Docu za vikend, recite mi samo adresu, ili mi bolje objasnite de je kuca, poznam dobro zednik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan preko puta veterinara Ace, kod Gomeksove prodavnice- (nedelja pre podne ..) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan E moze onda sam slobodan koji je broj kuce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Br.2,braon kapija(oko 11.00 h).. ali se najavi telefonom za svaki slicaj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ok, nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan cena bez pomenutih delova 700 Eura-nije fix Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ffaktorr 8 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2003 Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan kako je lep motor.......znaci odusevljen sam.......steta sto nemam para sad......a bas spidija trazim....mnogo mi se svijda.....reci mi kakvi su tvoji utisci sto se tice ovog motora? =) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan kako je lep motor.......znaci odusevljen sam.......steta sto nemam para sad......a bas spidija trazim....mnogo mi se svijda.....reci mi kakvi su tvoji utisci sto se tice ovog motora? =) vozi pametno i cuvaj + odrzavaj sve na vreme - :care: idealan za nas dzep, steta sto je podcenjen-zato sto je kinez.. mada dobrog kiwija moras i da platis ...mog prodajem,jer je 3 registracije godisnje- malo mnogo .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zastavagti 1 Napisano Novembar 19, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan zamena ? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67789-prodajem-kineza-kao-slika-sky-leader/page__p__1106481__fromsearch__1#entry1106481 reg do 18.8.2012 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan zamena ? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67789-prodajem-kineza-kao-slika-sky-leader/page__p__1106481__fromsearch__1#entry1106481 reg do 18.8.2012 god hvala na ponudi, ali bez zamene.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan I Kinezi konja za trku imaju SPEED-a.. :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 24, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan sisla registracija... nova cena -650- eura-fix(bez delova i vizira) pa izvolite :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan pocinje zimski san-moze trgovina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan refresh-odjavljen motor zvanicno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Decembar 15, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mrka kapa brate, cekaj prolece. Ja sam mog pokrio ceradom, ususkacu ga, registrovacu ga u martu - aprilu, i tad cu da ga prodam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Mrka kapa brate, cekaj prolece. Ja sam mog pokrio ceradom, ususkacu ga, registrovacu ga u martu - aprilu, i tad cu da ga prodam. Hvala na podrsci, ali ne treba bezati od DOBRE stvari , ko zna, taj zna... na mom sve radi i ne treba improvizovati neke fazone na njemu.. , kada dodje vreme , naci ce svog novog gazdu.. znam sta sam kupio i ne kajem se , pa ko voli neka izvoli- DOBRO mora da se i plati i onda ...vozi Misko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Yugo 55 i doplata, mozes ga pogledati u oglasniku "Razno". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje Yugo 55 i doplata, mozes ga pogledati u oglasniku "Razno". Hvala na ponudi , ali mi kesh vise pomaze.. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sviki 4 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri pp.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Proveri pp.... proverio-prebukirano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...