arnyman 1729 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa čestitam ti na ovom nevjerovatnom trijumfu 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan sa tobom se ne vredi raspravljati... CESTITAM IMAS NAJBOLJEG, NAJLEPSEG, NAJBRZEG (I SVE STO IDE UZ NAJ) fajtera... jel ti sad srce na mestu? ne mogu da verujem kako si iskompleksiran... 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme da zavrsimo ovo prepucavanje,jer vec smo preterali svaku meru,iskreno... Cela ova tema je obracin sa arnyman-om,a i ostalima koji su uz njega,a bas me boli i za njegovog gpz-a i za moju yamahu,kad ima 100 puta boljih motora. Ali generalno me strasno nervira sefovsko ponasanje,tj pametovanje,a ovaj forum je prepun klinaca(a ima i stariji) koji nista ne znaju,a u svakoj temi pametuju,pogotovo oko poznavanja motora i kvarova,a juce kupili motor... Jos u srednjoj skoli sam imao puno odeljenje takvih strucnjaka,koji nikad nisu imali,pa ni vozili motor,a sve su znali,i koji koliko ide,i koliko konja ima,kako se propinje,a da im covek pokaze klip ili radilicu ne bi znali sta je,i da je deo od motora ,e takvih ima dosta na forumu... Ubuduce cu pokusati da postove neznalica preskacem i dzabe gubim zivce.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Novembar 2, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je odlično vreme da ova tema ode pod ključ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...