Jump to content

Moto Zajednica

Pitanja i planiranje: Deliblatska pescara (jednodnevni izlet)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Posto ce biti super vreme ovog vikenda hocu da odem do Deliblatske pescare. Video sam neke fotke i deluje mi dobro za voznju, taman jedan dan da se malo odmori mozak, i povratak predvece...

http://www.zivotinjs...ska_pescara.jpg

http://image46.websh...60iBJyra_ph.jpg

http://voiceofserbia...ska-pescara.jpg

Zanimaju me iskustva ljudi koji su vec bili tamo:

- koju rutu preporucujete? Bice nas dvoje na motoru, kinez od 200cc tako da samo neki blagi zemljani putevi dolaze u obzir (kao ovi sa gornjih slika).

- gde je poslednja benzinska pumpa pre ulaska u pescaru. imam oko 200km (+30 rezerva) autonomije benzina, pa cisto da znam..

- kako ste se snasli po pitanju orijentacije. imam gps, to nije problem, ali kako stoji stvar sa putokazima tamo inace?

- ako ima nesto na sta treba obratiti paznju.

Mapa: post-17451-0-39299800-1320148110_thumb.png

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Ako nisi baš avanturista, nemoj bez nekog ko poznaje oblast. Gps ti neće preterano pomoći, ali ni njega ne ostavljaj kod kuće - makar može da ti pokaže tvoj položaj u odnosu na najbliži asfaltni put.

pero, jesi li ti procitao prvu poruku iz ove teme? 1neznam.gif

- koju rutu preporucujete? Bice nas dvoje na motoru, kinez od 200cc tako da samo neki blagi zemljani putevi dolaze u obzir (kao ovi sa gornjih slika).

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Prvi odlazak u Pescaru, sa tim gumama i dvoje na motoru??? Ja ti ne bih preporucio da silazis sa asvalta jer ces tesko proci, pesak je ne nekim deonicama dosta dubok a do nedelje ako ne bude kise ce biti jos gore. Pocela je sezona lova tako da nije bas najpametnije lutati po Pescari.

• Podržavam 2

@pera:

nadam se da necu da se zanesem.. zadnjim krajem. 1staa.gif:)

@TA96:

da, upravo tako. sa tim gumama i sa dvoje na motoru. kao sto rekoh, zanimaju me blagi zemljani (letnji) putevi, kao oni sa gornjih slika. mislim da s tim necu imati problema (nisam lud da idem u neki tezi offroad).

nego, imas li ti neke informacije ili savete ako si vec bio u deliblatskoj pescari? voleo bih da znam makar neki odgovor na pitanja iz prve poruke, pa ako mozes da doprineses, bilo bi super..

@pera:

nadam se da necu da se zanesem.. zadnjim krajem. 1staa.gif:)

@TA96:

da, upravo tako. sa tim gumama i sa dvoje na motoru. kao sto rekoh, zanimaju me blagi zemljani (letnji) putevi, kao oni sa gornjih slika. mislim da s tim necu imati problema (nisam lud da idem u neki tezi offroad).

nego, imas li ti neke informacije ili savete ako si vec bio u deliblatskoj pescari? voleo bih da znam makar neki odgovor na pitanja iz prve poruke, pa ako mozes da doprineses, bilo bi super..

U nedelju smo pravili jedan krug od 120km po Pescari i tu kuda se mi vozimo ja ti ne bih preporucio da se vozis jer jer malo puteva na kojima nema peska.

hvala za informacije. posto ne znam lokaciju puteva gde si ti vozio, generalno cu gledati da izbegnem neki bas gadan teren. u ostalom ako put postane los - na levo krug, i idemo dalje. :)

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

hvala za informacije. posto ne znam lokaciju puteva gde si ti vozio, generalno cu gledati da izbegnem neki bas gadan teren. u ostalom ako put postane los - na levo krug, i idemo dalje. :)

Ja sam jednom bio, i jako mi je zabavno bilo. Samo pripazi, pošto gadan teren ovde ne izgleda kao gadan teren. Jako teško se uočava pesak na putu, liči na najobičniji zemljani, utabani put, a ono 5cm sitnog, sitnog peska. Nema opuštanja. A zabavno je jako, tako da - samo napred.

@Perun:

- hvala za info i upozorenje! 0takoje.gif

---

zna li neko:

- ovi putici ucrtani na mapi, koji presecaju pescaru uzduz i popreko: koja je to vrsta puta? asfalt, zemlja, pesak.?

@Perun:

- hvala za info i upozorenje! 0takoje.gif

---

zna li neko:

- ovi putici ucrtani na mapi, koji presecaju pescaru uzduz i popreko: koja je to vrsta puta? asfalt, zemlja, pesak.?

Ova mapa ti ne znaci puno, neki od prikazanih linija sto presecaju nisu putevi vec protivpozarni pojasevi i tuda ne prolaze vozila. Sto se tice asvalta imas dve opcije,

Mozes da ides od Vladimirovca do Devojackog Bunara (Urbani deo Pescare)i odatle do Banatskog Karlovca.

Ili od Deliblata jako losim asvaltnim putem kroz plelepu prirodu koji vodi do mesta Susare a od Susare boljim asvaltom Do Banatskog Karlovca i Izbista ili do decjeg naselja Cardak (slepi put). Po meni za tebe je bolja varijanta da napravis krug od Deliblata do Susare pa do Banatskog Karlovca i onda do Devojackog Bunara. To ti je sve asvalt i mozes eventualno negde da sidjes na sporedni put koji ti bude delovao po tvom ukusu a kojih ces imati gomilu uz put i neces morati puno da se udaljis od asvalta.

• Podržavam 1

Hvala puno, sad je sve jasno, upravo takve informacije su mi trebale. 0takoje.gif

Kakav je put koji od Dubovca ide gore na severoistok? Cini mi se da je takodje asfalt i da je suma u pitanju.. da znam da li vredi proci tuda..

Hvala puno, sad je sve jasno, upravo takve informacije su mi trebale. 0takoje.gif

Kakav je put koji od Dubovca ide gore na severoistok? Cini mi se da je takodje asfalt i da je suma u pitanju.. da znam da li vredi proci tuda..

Ako mislis na put br. 115 Kovin-Bela Crkva, on ide jednim delom kroz sumu posle Dubovca ali to je put za R-ove, sirok, ravan sa odlicnim asvaltom, smorices se tuda.

• Podržavam 1

Gledam fotografije na kompu i vidim da sam ostao duzan rezime.

Ipak smo otisli posle nekog vremena i malo probali off, laganeze.. 1moto3.gif

post-17451-0-21437700-1330516685_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja