Disko Nindža 10700 Napisano Octobar 30, 2011 Hronični Motociklopata, 7416 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Skijaske Pantalone "Rossignol" kvalitetne, Gore-Tex membrana, YKK cibzari, sa tregerima koji se mogu skinuti, mogucnost raskopcavanja nogavica, u ocuvanom stanju osim sto je na jednom mestu nazad na nogavici malo osteceno jer sam naslonio na vreo auspuh a da nisam ni primetio, ali nije progorilo samo se malo pocelo deformisati, skoro da se i ne primeti, ko nema para za motoraske pantalone ovo je idealna zamena, super za voznju jesen-zima. Velicina XL cena: 1500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Octobar 30, 2011 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan koja visina i težina otprilike odakle si Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10700 Napisano Octobar 30, 2011 Hronični Motociklopata, 7416 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan moglo bi i nekom ko ima malo veci stomak od mene posto su meni malko sire i na tregerima se drze a ja sam oko 188cm 85kg - Subotica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano Octobar 31, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno , Molim te posalji mi postom pouzecem . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10700 Napisano Octobar 31, 2011 Hronični Motociklopata, 7416 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...