Rade koenig 1053 Napisano Octobar 27, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Rade Nenadovic .jpg rodjen sam1987god u Beogradu i student sam. Iskrenem da budem nisam ni razmisljao nesto preterano o motorima sve dok moj drug/brat Marko / POPSY nije svojom pricom i iskustvima naterao da zavolim motore. Mislim da svako od nas gaji ljubav prema odredjenoj vrsti motora pa bih hteo reci koje motore ja volim tacnije koju vrstu motora: Enduro,coper,skuter. Za sad vozim nesto srazmerno trenutnim svojim mogucnostima a to je piaggio zip 1995god u dosta dobrom stanju ali otom potom pitacu vas svasta nesto jos za njega na forumima... 07.11 ako Bog da polazem voznju za A kategoriju i zeleo bih da me posacvetujete usput koji bi motor mogao da pazarim do 1000eur da se ucim na njemu ,naravno da ima brzine i da nije ispod 150kubika?Hvala nadam se da sam se lepo predstavio i da nije problem sto sam odmah i pitanje podstavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Rade Imaš podforume u kojima možeš naći odgovore na svoja pitanja pa lagano čitaj i pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e pa Rade, dobrodošao... sada šta god te interesuje, slobodno pitaj, već će se naći neko da zna pravi odgovor ps. i da ides na kurs bezbedne voznje OBAVEZNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Budi dobar student, ne pali žito i ganjaj motocikle (i ženske). Menjaj uvek na bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 4, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jedna novina sad imam i kawasaki gpz500s 1988 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...