vlado81 23 Napisano Octobar 27, 2011 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Vladimir, iz Beograda sam i trenutno se nalazim u potrazi za trecim motorom. Imam 30 godina (sunce ti poljubim, kad pre ) Prethodni motor koji sam vozio je bila mala Yamaha Virago XV250 od koje sam se teska srca rastao pa sad jurim nesto golemije da podupre mojih 2 metra Pozdrav svima i nadam se da cemo se lepo druziti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Vladimire dobrodosao!! | Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Octobar 28, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan :dobrodosli2:sledeci motor mora da bude jamaha drag star 1100.cc stvarno si mator, nemoj da me brukas, ja sa 60 i nesto sam jos mladic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 28, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Octobar 30, 2011 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan @Dane Deda: hehe, gde sam ja to rekao da sam mator? samo mi bi cudno kad napisah 30 a trenutni favorit mi je (ako budem mogao da se spakujem na njega ) R1100R ili njegov manji brat R850R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Moze BMW R1100 R ili GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...