johann 865 Napisano Octobar 27, 2011 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svi znamo koliko muke nam zadaje Becker s napajanjem, ja sam rešio da stavim tačku... Kad je becker uključen na USB sve radi odlično ne prekida napajanje potrošnja pri maksimalnom osvetljaju je nešto preko 400mA Na nosaču potrošnja je preko 800 mA Ja sam problem rešio kratkim spajanjem pluseva s usb konektora i iglice na dnu navigacije. Povadio sam sve elemente u nosaču i prespojio njihova mesta. Za sad sve šljaka Slike u prilogu... A šrafovi koji drže štampanu ploču nisu uopšte zavrnuti do kraja a neki su se slobodno kretali unutar kučišta Sad mi ostaje da prepradim punjač za auto, neće da počne s radom dok da ne uključim par puta.. Na motoru mi za sad ne radi punjenje, mislim da će i tu da padne grunfovanje u vidu vadjenja kojekakvih gluposti od zaštita.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6337 Napisano Octobar 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ala usitni slike, misliš da ja vidim nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Octobar 27, 2011 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ala usitni slike, misliš da ja vidim nešto? Pa meti naočale na nos Zeza me net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...