Jump to content

Moto Zajednica

Shark S900 Fost

Recommended Posts

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

uuu ova crno plava mocno izgleda, inace ja imam RSF3 i ja prezadovoljan! E sad dal je ova nesto bolja ili losija to vec ne bih znao da ti kazem. Jedino sto primecujem da RSI, RSF2, S600-900 ima ima dosta slicnih rezervnih delova i ima ih recimo u luisu a za mo RSF3 ko da ne prave ni vizire ni delove(ja sam magarac izgubio onaj deo za nos kao)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1878 postova

S serija je relativno niza klasa, sve su pravljene od termoplstike, ove sa tri slova su `composite collection` ali da izgledaju dobro izgledaju, mada sumnjam da Sark pravi lose kacige

• ., 437 postova

Imam je ja. Doduše ne tu fensi, nego običnu crnu.

Udobna je, odgovara mi što ima brzo kopčanje, vizir je odličan i takođe ima brzo kopčanje. Unutrašnje naočari retko koristim, mada sam S900 prvenstveno uzeo zbog njih. Ali u svakom slučaju ih je bolje imati nego nemati.

Mislim da ne vredi 260 EUR, ali sadašnjih 160 EUR je veoma dobra cena. Ja sam svoju platio 200 EUR.

Kalup za S900 se razlikuje od kalupa S800, tačnije malo je veći, pa bih ti ipak preporučio da je negde probaš ako si u mogućnosti. Mada ne videh da je iko ovde ima, a uvoznici u Srbiji je nisu poručivali.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja