Dejan080 22 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dal neko prepoznaje koji je motor?sa adv foruma je slika al nemogu da izvalim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 21, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na BMW x650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan BMW x650 ima migavce bas kod tablice... i mene zanima sad koji je motor ? ko me terao da otvaram temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Octobar 21, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koji je motor, ali slika je do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 21, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Meni lici na BMW F800GS .......... ne znam mozda gresim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan jeste... f800gs crta na auspuhu, retrovizori, migavci napred, stop svetlo, ''V'' izmedju sedista i rezervoara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hahahha ko i mene terao da otvaram temu da zakljucih i ja da je f800 al me bunio ovaj lancanik koji ispade da je disk,zamrznut verovatno Hvala na razresenju misterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 11, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan BMW F 800 GS sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nagrada za tacan odgovor? Zanima me dal neko prepoznaje koji je motor?sa adv foruma je slika al nemogu da izvalim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 18, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Jako cudna slika, ne vidi se trag "vozaca" koji je sishao ili odleteo sa motora(?), ali copava je dole koliko mi se cini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Mart 18, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ovo je jos jesenas reseno. Definitivno je Fosamsto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Van zemljaci su oteli vozaca, vide se tragovi letecog tanjirica za kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1740 Napisano Mart 28, 2012 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je u pitanju Yeti Shumadinac, a "mozda su i u shumi"... BMW F 650 za inat!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 28, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ćopava mu je sve vreme bila spuštena, vidi joj se trag u snegu. A tragoi onog što je dogurao bmw na slikanje se naziru sa druge strane. Pa nije bre to minsk ili ural pa da pravi prtinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...