RAYAMAHA 0 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Velika Mostanica Motocikl: Yamaha r6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi interesuje me jedna stvar. Mnogo mi se svidja honda cbr 500f ,samo mi deluje kao mali motor. Visok sam 186 cm i tezak nesto vise od 90 kila. Da li bi mi bilo ok da vozim taj motor (zbog svojih gabarita)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Octobar 17, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Octobar 17, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio cbr 600 f1(20k kilometara) visok 179 težak oko 85kg kada sam sam bio mi je ok a već sa saputnikom ili većim teretom motor mi je postajao dosta nestabilan(Jako mekan zadnji amortizer) pogotovo u krivinama.Motor ima snage ali u takvim situacijama mi je postajao mali.Bar iz mog ugla,zavisi sve kako planiraš da voziš bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...