fanky 1011 Napisano Octobar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I kao sto rekoh menjao bi bubanj Peavey 12 14 16 22 crni, na njemu su odsnimane desetak stvari i to je sve, znaci nov, sa svim stalcima, dve bas pedale od koja je jedna nova Pearl, ako je neko zainteresovan imam i razglas HH Electronic MA 150 Englez, bubanj je nekih 350e a razglas 200e a za uzvrat kaciga, kofer, jakna . . . bilo koja kombinacija koja bi se uklopila u cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi druze neku sliku bubnja . Interesantno je da se bar pogleda . Imam ja razne stvari a nekad sam i bubanj svirao tj.lupao . Pa vidim da klinac oce da lupa nesto pa se nesto razmisljam da mu kupim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam negde u Junu po prvi put svirao kako treba na tom bubnju i to u studiju dok smo snimali, a star je oko tri godine, pa mi sada bleji kuci ne mogu da sviram zbog klinke a i kad mi se bas svira odem u studijo i tamo se izubijam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan I kao sto rekoh menjao bi bubanj Peavey 12 14 16 22 crni, na njemu su odsnimane desetak stvari i to je sve, znaci nov, sa svim stalcima, dve bas pedale od koja je jedna nova Pearl, ako je neko zainteresovan imam i razglas HH Electronic MA 150 Englez, bubanj je nekih 350e a razglas 200e a za uzvrat kaciga, kofer, jakna . . . bilo koja kombinacija koja bi se uklopila u cenu. Ako nije problem napisi broj telefona. Jel idu i te cinele sa svim stalcima? Ako ide sve sa slike sem pojacala racunaj da je prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pojacalo ne ide jel je steta prodati ga a broj telefona je 061 717 49 75 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chundra 3 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd, Visnjica Motocikl: Yamaha XT 600 47N Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je u Vinci ...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da u Vinci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo obnovim, bubanj je ponovo dostupan, snimane su jos neke stvari na njemu i mislim da je tek sad drvo dobilo pravi zvuk, kupljene su nove cinele Paiste, hi-hat koriscen, crash koriscen a ride taknut nije jer je koriscen stari. Menjaza vise nije aktuelna jer skupljam novce za drugi motor (skuter) a i broj telefona je drugi 064 129 44 52 i ono najbitnije cena je 400e i uvek sam spreman za dogovor P.S. molio ih nekog od urednika samo da prepravi naslov, umesto menjam bubanj . . ., prodajem bubanj. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moram samo da ispravim gresku u vezi cene nije 400 nego 350 nama veoma dragih Evra, tako da sam i dalje spreman za pregovore ako nekoga interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 300e i THE END Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos koju sliku kompleta ako nije probelem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu ga opet veceras jer mi je u studiju jos od snimanja, tako da slike negde oko ponoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika kao sto sam obecao, bubanj je malko prasnjav jer su moji '' pametni '' drugari sredjivali studio, prali tepihe, rasklanjali djubre i naravno dizali prasinu, tako da se nisu setili da ga prekriju. Dajem i Paiste sredstvo za ciscenje cinela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo osvezim oglas, ako ima ko zeli stvarno jako kvalitetan i ocuvan bubanj tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi bilo zao da prodam al sta cu kad mi fali prostora,elem na prodaju i razglas HH Electronic, Englez pravi, sa pet izlaza, mislim da je lampas, ja sam ga probao par puta i bez greske, drugar mi je prodao koji je drzao kafic i koristio ga za karaoke a nije imao pojma sta poseduje, tako da sam ga ja ukljucivao jednom godisnje, eto cisto da me mine zelja, uz razglas idu i razglasne kutije koje su domace proizvodnje, pise na njima Cajetina a snage koliko ja znam 100w u svakom slucaju biju, uz sve ovo naravno idu i kablovi za mikrofon, vezni i naponski. Cena : 150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...