Guest diRRty Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle danas je bio taj dugo cekani dan "D".Sasa i ja smo jutros oko 10 krenuli iz Umaga Varaderom put Grobnika, na tamo smo isli preko Buzeta .Krivina za krivinom , brzo , ali opusteno.Nikad se nisam vozio kao suvozac , ali sa puno poverenja seo sam sa mojim domacinom i prepustio svoje "telo i dusu njemu".I nisam se pokajao.Stizemo na Grobnik, tamo srecemo gomilu ljudi koje poznajem i licno , a neke kao sto je Tomo B. i Beblebrox upoznajem tamo posle dugo vremena i dogovaranja.Takodje tamo srecem, Djuru sa suprugom Emila 69 koji je registrovan na nasem forumu inace jedan od najboljih Hrvatskih trkaca, naravno tu je i moj "mrsavi" dr.Chala, Franc koji leti na SMR-u i jos gomila ljudi. Posle Grobnika odlazimo sa Tomom B i Beblom u obliznju kafanu nakon cega se rastejmo svako svojim putem.Sale i ja smo se vratili preko Pazinam gde su krivine za "R" motor, kakve nikad nigde nisam video. Sve u svemu vise nego ocekivano dobro proveden dan.Posle 20 godina zelje uspeo sam da vidim hram motociklizma na ovim prostorima (barem iz moje perspektive).Slike uskoro bilo je svega i svacega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E kad si i ti dosao na taj Grobnik...onda mogu i da ga zatvore....sad su ga svi videli Evo te radosne face.... (jadan Sasa koji ce morati da trpi pricu o Grobniku...danima.....) a kad porastes, onda ces moci da se pridruzis ekipi iz lože Ti su bili jos neke poznate licnosti kao sto je Sofia Loren sa njenom cuvenom scenom navlacenja najlonki Cure, koji se pojavio totalno niodkuda (ja se izvinjavam mladjoj populaciji za golotinju, ali bilo je toplo..posle se i Ćure skinuo, majke mi) Bila je tu cak i Francova jebena felga: I na kraju, stara ljubav zaborava nema.... Dirty, daj neke pristojnije...tek sada vidim na sta ovo gore lici..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Porasto sam skuterasu nemoj da te cujem vise Jer sad mogu da budem Djura Cekale su me ceo zivot ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh taman sutra kad ti vidim Tanju da imam sta da joj pokazem.Sledeci put ces da ides na Grobnik....kao Urke Nego od svih masina, highlight of the day je ipak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Avgust 25, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Porasto sam skuterasu nemoj da te cujem vise Jer sad mogu da budem Djura Cekale su me ceo zivot ;D Auuu brate al ti stoji ova Suzana(tvoje desno) Nisam siguran,ali mislim da je to model za 2009 K-9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Porasto sam skuterasu nemoj da te cujem vise Jer sad mogu da budem Djura Cekale su me ceo zivot ;D Auuu brate al ti stoji ova Suzana(tvoje desno) Nisam siguran,ali mislim da je to model za 2009 K-9 To je brate K9 SP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A akva je ovo manifestacija bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno tri klase nize takmicenje od Miseluka ;D Ma trkaju se neke budale sa motorima, neznam sta im to znaci.Svi pametni ljudi su ostali kuci danas i cuvali decu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHHAHAHAH..Djuronisiu pravu,jos ja da vidim taj Grobnik pa moze da se zatvara ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Avgust 25, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Jedno tri klase nize takmicenje od Miseluka ;D Ma trkaju se neke budale sa motorima, neznam sta im to znaci.Svi pametni ljudi su ostali kuci danas i cuvali decu Kao Urke i ja !!! A vi napaljeni šetate po Grobniku i još se slikate s nekakvim , oprosti mi Bože ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno tri klase nize takmicenje od Miseluka ;D Ma trkaju se neke budale sa motorima, neznam sta im to znaci.Svi pametni ljudi su ostali kuci danas i cuvali decu Kao Urke i ja !!! A vi napaljeni šetate po Grobniku i još se slikate s nekakvim , oprosti mi Bože ! Ma jurile nas ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno tri klase nize takmicenje od Miseluka ;D Ma trkaju se neke budale sa motorima, neznam sta im to znaci.Svi pametni ljudi su ostali kuci danas i cuvali decu Kao Urke i ja !!! A vi napaljeni šetate po Grobniku i još se slikate s nekakvim , oprosti mi Bože ! Ma jurile nas ceo dan e sa tim sto jure po ceo dan sam imao problem, buducadevojcica saznala da smo se jurili po ceo dan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D a sto sad TDM nije pokazao kolikoje todobar motor, ina stazi :D:D:D:D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno tri klase nize takmicenje od Miseluka ;D Ma trkaju se neke budale sa motorima, neznam sta im to znaci.Svi pametni ljudi su ostali kuci danas i cuvali decu Kao Urke i ja !!! A vi napaljeni šetate po Grobniku i još se slikate s nekakvim , oprosti mi Bože ! Ma jurile nas ceo dan e sa tim sto jure po ceo dan sam imao problem, buducadevojcica saznala da smo se jurili po ceo dan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D a sto sad TDM nije pokazao kolikoje todobar motor, ina stazi :D:D:D:D:D Zamolili su me da ih ne naprasim tamo, pa sam bio dobar drug i nisam hteo. ;D Alo , nisam bio svojim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 25, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti granice, levo je HR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo hvala ti puno na ovome, ali cu napraviti PUTOVNICU, mrzi me bre da plivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slika za umiranje Pogledajte ovog golisavog, jedan od zgodnijih likova na Grobniku Sreca sto danas nije vozio Ducatia ,ulubio bi rezervoar trbuhom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uff...shta mi radite! ps.mislim da je ovo ipak model Suzuki K5 ili '85! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Franc napada krivinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Avgust 27, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Divan momcic ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Malo update-a!Kao prvo pozdrav svima koji su uveličali događaj svojim prisustvom! ;D Posebno onima koje sam upoznao!Jebat ga malo samo se ubili u petak,a ostalo puno posla za subotu,pa je bilo premalo vremena za druženje!Na Team-skoj utrci u subotu uzeli pehar za treće mjesto u No LImit klasi.Milan Vončina-franc i Boris Pušćenik-boro čoro (vlasnik Moto Pulsa).Franc skinuo osobni rekord sa 1:38:xx.U nedjelju u Super Moto-u također treće mjesto i vrijeme 1:45:xx.Odličan vikend,janjetina u povratku,"slepac" izliječen(barem se nadam , jer me ništa ne boli),dva pehara.Ovaj vikend Hungaro ring,pa Osijek,Brno...ko zna kaj nas čeka! Najvažnije je to da se franc "vratio" nakon pada i loma ključne kosti u travnju(aprilu) ove godine. Promjenila se i ekipa u boxu i sve doprinijelo dobrom rezultatu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Malo update-a!Kao prvo pozdrav svima koji su uveličali događaj svojim prisustvom! ;D Posebno onima koje sam upoznao!Jebat ga malo samo se ubili u petak,a ostalo puno posla za subotu,pa je bilo premalo vremena za druženje!Na Team-skoj utrci u subotu uzeli pehar za treće mjesto u No LImit klasi.Milan Vončina-franc i Boris Pušćenik-boro čoro (vlasnik Moto Pulsa).Franc skinuo osobni rekord sa 1:38:xx.U nedjelju u Super Moto-u također treće mjesto i vrijeme 1:45:xx.Odličan vikend,janjetina u povratku,"slepac" izliječen(barem se nadam , jer me ništa ne boli),dva pehara.Ovaj vikend Hungaro ring,pa Osijek,Brno...ko zna kaj nas čeka! Najvažnije je to da se franc "vratio" nakon pada i loma ključne kosti u travnju(aprilu) ove godine. Promjenila se i ekipa u boxu i sve doprinijelo dobrom rezultatu! Drago mi je za Franca, ali ti rezultati su takvi verovatno zbog njegove "jeeebene felge".Hvala na dobrodoslici, sledeci put obecavam puno vise provedenog vremena na Grobniku. p.s.Chala hvala za hostese ;D, nije dobro da toliko pijes moze da ti utice na lepotu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dve simpaticne majice, sta mislite cije je ovo delo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E ovakve Chala najvise voli, steta samo sto nezna talijanski da mu pozeli dobrodoslicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...