Intruder94 0 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Nemacka Motocikl: Suzuki Intruder VS 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1994 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Prva sezona koju sam kao pocetnik sa ovim predivnim motorom provozao. Presao sam od marta do oktobra nekih 10000km. 3. Sta mi se dopada: Sve! Old Shool stil mi se svakako dopada. 4. Sta je moglo biti bolje: Jedino sto mogu reci, da su prednje kocnice lose. Orginal diskove i pakne promeniti sto pre! 5. Moj utisak: Sve u svemu solidan Coper! Najblizi uspeh Japanca da kopiraju americki Harley Davidson! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alek85 0 Napisano Mart 26, 2012 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze jel znas mozda kako se pokazao itruder od 125ccm jer se on meni svidja i razmilsjam da ga kupim ali ne znam kakav je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Intruder94 0 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Nemacka Motocikl: Suzuki Intruder VS 1400 Prijavi odgovor kao problematičan druze, izvini na zakasnjenje :-) sta da ti kazem za intruder 125ccm... nazalost neznam ni nepoznajem nikog koji vozi takav motor... verujem ako kupis taj motor da neces biti razocaran...jedino se pitam, zasto nekupis makar intruder-a sa 800ccm kao npr. VS 800... pozdrav Bojan :-) P.S. ovde se krecu intruder 125ccm motori od 900 do 1500 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVOR.G 1 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Suzuki intruder vs 600!! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,koliko je vs600 ili vs 800 u Nemačkoj i koliko bi bila carina, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...