pedjafzr 44 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodju moj FZR-1000...Motor u dobrom stanju ,lepo radi lepo se cuje...20 juna zamenjeno: ulje u kocnicama u motoru u kvacilu,lanaci,lancanici,sinhronizovani karburatori,zadnja felna(imam i fabricku i ona je ok samo sto je 18'),stavljeno xenon svetlo...Pre toga zamenjena prednja guma,maska(imam fabricku),sat(imam fabricki),kocione plocice napred i nazad...Od ulaganja zadnja guma je potrebna nova,posto je losa i bila,ali to cu svakako ja nabaviti u skorije vreme...Inace na satu motor sad ima oko 41000,godiste 88....Toloko za sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka zamena,ajde ljudi,nudite... Najvise bi mi odgovarao neki sv 2000-2002... mada moze i neki drugi noviji motor.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena ide dole,ali to je samo dok se ne proda sv koji mi se svidja... ajde ljudi cena 1300...Mislim da nije skupo ako jeste kazite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisam kupac ali ako vec pitas da li je skupo odmah da ti kazem da jeste. Bez obzira na stanje i nesto dodatne opreme ovo je R iz osamdesetih. A to je nesto sto je valjalo tad a sad nije nizasta. 1000e za bilo koji R iz tih godina je prava premija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo moze jos jeftinije a 5 godina mladji http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-fzr-oglas-32091/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cena ide dole,ali to je samo dok se ne proda sv koji mi se svidja... ajde ljudi cena 1300...Mislim da nije skupo ako jeste kazite... Kad prodas javi se posto ja imam Stroma u planu,pa mozda i napravimo neki dil Izvinjavam se na velicini slika,greska u koracima ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan gavrolini swako ima prawo na swoje misljenje,tako da postujem i ja twoje ali u owaj motor je mnogo wise nowca ulozeno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor i dalje aktuelan...Ugradjen podmaziwac lanca,radi super presao nekih 50 km wise.. Nowa guma stize za 2 3 dana,a i kupio sam nowu i prednju ako se ne proda ja bi to da zamenim u kompletu... gume su narawno potpuno nowe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koka 2 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor a ni vlasnika ne poznajem, samo mogu da kazem da taj motor ako je u dobrom stanju ide kao blesav. Posedovao sam fzr1000r 94 nekoliko godina i mnogi motori koji su bili puno mladji su mi se cinili kao bicikle. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor ide odlicno a i u odlicnom je stanju,a to sto pocenjuju drugi to je na njima...Ne moze niko suditi o motoru kojeg nije probao...Ja licno ne wolim agresiwnu woznju ali motor stwarno ide super.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 19, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas isterao motor upalio da poradi,prowozao jedan krug po ulicu,prebrisao,sredio i opet ga uterao i lepo ukutkao,nadam se da mu nije hladno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1300,nije fiksna,ima mesta za dogowor...Ili zamena za nowiji motor,moze sv,fazer...Zamena za motor do 2500 e.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor se nalazi po oglasima,pa cisto da se widi sta se prodaje,a posle wisoka cena za ono sto je staro a ocuwano...Msm da je owaj motor i na forumu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 160 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Motor se nalazi po oglasima,pa cisto da se widi sta se prodaje,a posle wisoka cena za ono sto je staro a ocuwano...Msm da je owaj motor i na forumu... evo ga tog momka i ovde na forumu: http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=&mid=18970&sid=a3043cd691c9403b949c2be26393de78 skoro isti nick kao na youtube,isti motor... izvini za OFF... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma wideo sam ga i ja,nego reko da ne postawljam.. ..ali forum inace sluzi za diskusije o odredjenim motorima pa cak i sta nju samih motora.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stanju* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napunjen danas rezerworar,a kilometraza skocila za 10 km.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde MOLIM TE, popravi slovo "V" na tastaturi 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde MOLIM TE, popravi slovo "V" na tastaturi :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kupujem sutra nowu tas.... ixixiix pa cu da sljakam nase 'V' ...ixixiixix :PpPpp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moze zamena i za neki skuter uz doplatu,nebitno da li je kinez ili ne.. ponude owde na pp,ili na tel 0621052368 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace yamahica je u zimskom snu,ceka novog vlasnika da je probudi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas doso rep podrep,konstrukcija i sedista od r1 2007... E sad potrebna mi je neki stop..Kao npr r6 2007 ili nesto slicno,ponudite owde a moze i na pp.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 15, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...