Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 104 postova

Na prodju moj FZR-1000...Motor u dobrom stanju ,lepo radi lepo se cuje...20 juna zamenjeno: ulje u kocnicama u motoru u kvacilu,lanaci,lancanici,sinhronizovani karburatori,zadnja felna(imam i fabricku i ona je ok samo sto je 18'),stavljeno xenon svetlo...Pre toga zamenjena prednja guma,maska(imam fabricku),sat(imam fabricki),kocione plocice napred i nazad...Od ulaganja zadnja guma je potrebna nova,posto je losa i bila,ali to cu svakako ja nabaviti u skorije vreme...Inace na satu motor sad ima oko 41000,godiste 88....Toloko za sad ;)

post-20566-0-70021100-1318587133_thumb.jpg

post-20566-0-31023100-1318587205_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Druze nisam kupac ali ako vec pitas da li je skupo odmah da ti kazem da jeste. Bez obzira na stanje i nesto dodatne opreme ovo je R iz osamdesetih. A to je nesto sto je valjalo tad a sad nije nizasta. 1000e za bilo koji R iz tih godina je prava premija

• U prolazu, 53 postova

Cena ide dole,ali to je samo dok se ne proda sv koji mi se svidja... ;) ajde ljudi cena 1300...Mislim da nije skupo ako jeste kazite...

Kad prodas javi se posto ja imam Stroma u planu,pa mozda i napravimo neki dil :takoje:

Izvinjavam se na velicini slika,greska u koracima !

post-14275-0-95003100-1318768183_thumb.jpg

post-14275-0-62858000-1318768248_thumb.jpg

• Podržavam 1

Motor i dalje aktuelan...Ugradjen podmaziwac lanca,radi super presao nekih 50 km wise.. ;) Nowa guma stize za 2 3 dana,a i kupio sam nowu i prednju ako se ne proda ja bi to da zamenim u kompletu... gume su narawno potpuno nowe

• U prolazu, 0 postova

Motor a ni vlasnika ne poznajem, samo mogu da kazem da taj motor ako je u dobrom stanju ide kao blesav. Posedovao sam fzr1000r 94 nekoliko godina i mnogi motori koji su bili puno mladji su mi se cinili kao bicikle.

• Podržavam 1

Motor ide odlicno a i u odlicnom je stanju,a to sto pocenjuju drugi to je na njima...Ne moze niko suditi o motoru kojeg nije probao...Ja licno ne wolim agresiwnu woznju ali motor stwarno ide super.. :)

• Svrati ponekad, 332 postova

Motor se nalazi po oglasima,pa cisto da se widi sta se prodaje,a posle wisoka cena za ono sto je staro a ocuwano...Msm da je owaj motor i na forumu...

evo ga tog momka i ovde na forumu:

http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=&mid=18970&sid=a3043cd691c9403b949c2be26393de78

skoro isti nick kao na youtube,isti motor... :)

izvini za OFF...

• Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja