debeljan 822 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zeljkamp! Često se i meni dogodi da mi nešto ode, a bilo mi je na dohvat ruke. Setim se stare dobre " Ko zna zašto je to dobro ". Biće prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Nego, sta je presudilo da ne uzmes na pr. Varadera, ako si vec hteo da predjes na nesto vece? Mislim, Hondu si upoznao, jel si hteo da promenis i proizvodjaca ili ti je jednostavno takva kombinacija iskrsla? Boki,pa nisamo ovde da se vredjemo ,poredis Cponorda i Varadera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 8, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi Debeljan kad imas izvrsnog majstora nadohvat ruke, a mi pacenici , treba po 200-300km da dodjemo da takvih umetnika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno izgleda masina,srecno i puno kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Dr. Mabuze evo stendera. Zeza me mail??? Hvala puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...