kiki90 2 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem auspuh naprimer gainelli,leo vince,arrow itd za malagutia xtm 50 minareli masina am6 2007 go...znaci treba mi auspuh koji ide na levustranu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ak oniko nemaza prodaju , jer mi mozete recu gde da kupim bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na prodaju Leo Vince V6 Titanijum . Možemo na P.M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi privatnu poruku kolko ga cenisi u kakvom je stanju i broj telefona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 2, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan napisi i ovde koliko ga cenis i stanje, ima jos zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan oglas je aktuelan jos...znaci treba auspuh za dvotakni motor...covek iznad koji mi je nudio auspuh je bio za cetverotaktni motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky Milan 5 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada mi kažu da je za dvotaktni... . Ako te interesuje, imaš moj br, pa nazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...