turboluka 25 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kao sto vec spomenuh u predstavljanju, trenutno vozim zx 10r 2006. I kawa je apsloutno besna. KN, Power Commander, SR racing auspuh (ako neko ima neki info o ovom auspuhu ne bi bilo lose), sa svim tim sam ga dobio u zameni i sve u svemu ide kao zmaj. Medjutim, ja buduci da nisam toliko iskusan vozac toliko jakih motora razmisljam u drugom smeru nego inace. Dosta citam o budzenju motora tuningu itd... Mene zanima koliko mogu i smem snage da skinem preko PC, odnosno koliko posniju smesu smem da mu napravim bez da se motor steti i pregrejava (kapiram ne manje od 15.5-16:1). Bilo bi dobro ako neko zna koliki je odnos fabrice smese vazduha (kapiram oko 14:1) i goriva i da li kava ima lambda(O2) sensor (ima li neke povratne sprege sa ECU)... Nekako mi se cini da ce motor imati duzi vek ako ima posniju smesu, ali verovatno zivim u zabludi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Septembar 30, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan charuga, imas li ti neki savet za zx10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...