aadlv 6 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje Ducati Monster 620 i.e - 2003. godiste - Presao 30.000 - Registracija istekla 19. septembra (registrovan na njega) - Uradjen veliki servis - Gume u odlicnom stanju - Auspusi Termignoni Trazi za njega 4.000e, bez zamene. Telefon: 061-181-55-55 Za sve informacije pozovite njega. Ono sto ja mogu da kazem, posto sam ga vozio, je to da nema greske kako ide. Motor je garaziran, nema ni jednu ogrebotinu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan znam motor....odlican je ...steta sto ga prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan A što ima zvuk...jedini u kraju koga, kada me probudi iz popodnevne dremke, ne psujem. Sigurno jedan od najlepših u gradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aadlv 6 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan znam motor....odlican je ...steta sto ga prodaje Ma ja se sve nadam da ce se predomisliti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mića011 60 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan prelep srecno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...