ACY 13 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me dali neko ima ? koristi ? Zna nesto o njima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima Kacigu njihovu Platio 500 dolara extra izgleda a i stvarno je kvalitetna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan rukavice, jakna,..........icon je za svaku pohvalu vrhunski kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Imam ICON farmerke i fenomenalne su - jake, udobne, lepa boja teksasa. Ali kao i kod svih pantalona tog tipa, gume iznad kolena i izmedju nogu su crne, pa kada sam peske izgledam k'o rumunski turista (moram stalno da nosim kacigu pri ruci da se zna da nije modni vrisak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 27, 2011 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Meni se njihova Patrol jakna bas svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...