Jump to content

Moto Zajednica

šljive za rakiju

Recommended Posts

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

od drugara chale peche rakiju i ima svoj brend evo ti broj zovi pitaj za njegovog dobavljacha, mada meni je rekao da je vech kasno za shljivu, sad mozhesh da ochekujesh samo da te oderu cenom..

063/300-824 Zoran

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2553 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Pa sada si vec malo zakasnio za sljivu. Mozda moze jos da se nadje,ali vec je proslo. Sada jedino smrznuta,ako ima. Ako ti odgovara,sada je lakse da se nadje jabuka. Ne znam za cenu,ali mislim da bi moglo da se nadje potkupljace za rakiju u svakom selu na Fruskoj Gori.

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

Mogu da ti javim za dunju narednih dana.

Cena je prosle godine bila oko 40din/kg ta za rakiju(sitnije i poneka namecana,bez trulih)

Ja radim sa vocem i povrcem,godinama uzimamo dunju od jednog coveka koji ima ogroman vocnjak dunja.Doduse,ja uzimam samo I klasu konzumnu,ali sam nabavljao nekim drugarima te za rakiju.Zavisi kolika ti kolicina treba i da li imas ambalazu.

Za sljivu si trebao ranije da se javis,moglo je da se nabavi od 15-20din/kg kolko hoces.

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983.

Mogu da ti javim za dunju narednih dana.

Cena je prosle godine bila oko 40din/kg ta za rakiju(sitnije i poneka namecana,bez trulih)

Ja radim sa vocem i povrcem,godinama uzimamo dunju od jednog coveka koji ima ogroman vocnjak dunja.Doduse,ja uzimam samo I klasu konzumnu,ali sam nabavljao nekim drugarima te za rakiju.Zavisi kolika ti kolicina treba i da li imas ambalazu.

Za sljivu si trebao ranije da se javis,moglo je da se nabavi od 15-20din/kg kolko hoces.

Imaš pp

Pozdrav!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja