bajone 304 Napisano Septembar 23, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima ili zna nekoga ko ima veliku količinu šljiva za rakiju, neka se javi. može preko foruma, može na mob 063/8711200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Septembar 25, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan od drugara chale peche rakiju i ima svoj brend evo ti broj zovi pitaj za njegovog dobavljacha, mada meni je rekao da je vech kasno za shljivu, sad mozhesh da ochekujesh samo da te oderu cenom.. 063/300-824 Zoran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Septembar 25, 2011 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sada si vec malo zakasnio za sljivu. Mozda moze jos da se nadje,ali vec je proslo. Sada jedino smrznuta,ako ima. Ako ti odgovara,sada je lakse da se nadje jabuka. Ne znam za cenu,ali mislim da bi moglo da se nadje potkupljace za rakiju u svakom selu na Fruskoj Gori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan A Dunje? Interesuje me cena i da li je ima neko na forumu, treba za našu Bajkerovaču. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1069 Napisano Septembar 26, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti javim za dunju narednih dana. Cena je prosle godine bila oko 40din/kg ta za rakiju(sitnije i poneka namecana,bez trulih) Ja radim sa vocem i povrcem,godinama uzimamo dunju od jednog coveka koji ima ogroman vocnjak dunja.Doduse,ja uzimam samo I klasu konzumnu,ali sam nabavljao nekim drugarima te za rakiju.Zavisi kolika ti kolicina treba i da li imas ambalazu. Za sljivu si trebao ranije da se javis,moglo je da se nabavi od 15-20din/kg kolko hoces. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti javim za dunju narednih dana. Cena je prosle godine bila oko 40din/kg ta za rakiju(sitnije i poneka namecana,bez trulih) Ja radim sa vocem i povrcem,godinama uzimamo dunju od jednog coveka koji ima ogroman vocnjak dunja.Doduse,ja uzimam samo I klasu konzumnu,ali sam nabavljao nekim drugarima te za rakiju.Zavisi kolika ti kolicina treba i da li imas ambalazu. Za sljivu si trebao ranije da se javis,moglo je da se nabavi od 15-20din/kg kolko hoces. Imaš pp Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...