pedjas011 85 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan pitanje..... gde ima neki servis za ove kineze...pojma nemam koji je skuter u pitanju....znam jedino da je 50 cmm..... nece da pali...klikce u prazno.... inace temu postavljam za drugara....hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 22, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mozda B&T moto ispod pancevca, ima i neki lik u Zarkovu koji je ok, ali nemam vise njegov kontakt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan B&T servis ja sam isao kod njih, dasa je odmah znao sta je i resio problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...