valkira 16 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Imamo vec temu za odrzavanje kaciga ali ne i opreme... Obicno ljudi sa odela skinu sve stitnike i ubace u masinu na 30c i obicnim praskom operu... Cime vi perete vasa odela i kako? Da li koristite neki specijalan prasak, sredstvo za ciscenje ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu i pantalone perem na ruke, ne vadim protektore (vadio prvi put pa se smorio), malo praska za pranje vesa i to je to, postavu perem u masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 21, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao i vecina sto si naveo, skinem sve protektore i u masinu na 30c. Nikakve specijalne praskove ili slicno ne koristim. Obican prasak i obavezno omeksivaca da zamirise lepo Mada cesto iskoristim i kisu da mi opere lepo jaknu i pantalone, provozam se stotinak km po pljusku i sve je kao novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam meni to žena..msm... , a kad neće ni žena da pere ..ja kupim drugu , mislim ženu Šalim se momci, baš sam vodio računa , i svaki deo moto opreme koji kupim ima uputstvo o održavanju i toga se treba pridržavati, a na sve to moja žena doda i pola litre omekšivača , pa mirišem celu sezonu na žuti Lenor. Naravno neko kupi i bez uputstva ili isto baci , pa kad dodje vreme za higijenu...otvara teme ovde na forumu...he.he.he ... e u tom slučaju sleduje ili ručno pranje sa protektorima ili vadjenje istih pa u mašinu na 30 stepeni. Voditi račina da ako je materijal podložan skupljanju, bez obzira da li ste nosili postavu ili ne istu operete sa jaknom..... da se ne bi desilo da postava bude veća od jakne . Napomena: ovo ne važi za kožnu opremu....to treba prepustiti profesionalcima u hemijskom čišćenju. Cipele i čizme nemojte da perete u veš mašini, za sezonu je dovoljno da gurnete po mirišljavu jelkicu u njih kad ih ne koristite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 23, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Protektori napolje i na 30c u masinu, iskljucivo bez omeksivaca. Jednom godisnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Septembar 23, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jaknu ni pantalone nisam oprao vec 4 sezone, samo dobro izluftiram posle svake duze voznje i mekom cetkom sa malo vode i sapuna blago iscetkam zalepljene insekte i prljavstinu. Ne zelim da rizikujem sa masinskim pranjem, da se ne bi ostetio povrsinski sloj koji je vodootporan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prao i jaknu i pantalone u masini i posle sam vozio po kisi i nije bilo frke neke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan vlado samo crni "lenor" bolje miriše . uglavnom nosim kožu pa koristim kreme za zaštitu kože ali posle vožnje obavezno provetravanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prao svoju u masini na 30 i isto kao i ostali izadio protektore ali me brinulo ovo sto je rekao Vule tigar tako da sam je izvratio naopacke i tako je stavio u masinu... I dalje je kao nova tako da ce i sledeci put na isti nacin u masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 27, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne perem. Koza Samo brisem i mazem spolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...