zozon 6 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam nekog smajlija koji ne moze da poveruje svojim ocima...nema, zatim nekog zelenog od zavisti pa nema ni tog...a da vam kazem da ne mogu da poverujem svojim ocima...i zelen sam od zavisti ;D ! svaka cast, avantura i po! Pa imaš motor koji je stvoren upravo za to! Šta se čeka???? To ti je nepunih 1400 km od doma! Bas tako, ali nazalost imam hronicni nedostatak vremena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim na temu...tj na putopis na advrider... Pudla i the rest of the crew, svaka vam cast. Kad sam zavrsio , jos jednom sam procitao i onaj iz Tunis-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim na temu...tj na putopis na advrider... Pudla i the rest of the crew, svaka vam cast. Kad sam zavrsio , jos jednom sam procitao i onaj iz Tunis-a Hvala prijatelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Pudla, svaka cast na slikama! Mogli smo da se nadjemo u Bastonju pa da ''evociramo uspomene'' ;D A Chala je ispao pravi Balkanac...sebi obezbedio vrat sa pokloncicem od 500 evrica ( Djuro, ponavljam, to je pravi prijatelj) a zeni NISTA :o ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pudla, svaka cast na slikama! Mogli smo da se nadjemo u Bastonju pa da ''evociramo uspomene'' ;D A Chala je ispao pravi Balkanac...sebi obezbedio vrat sa pokloncicem od 500 evrica ( Djuro, ponavljam, to je pravi prijatelj) a zeni NISTA :o ;D ??? Gadno si se zajebao,a inače imaš dobro oko(npr.2 kacige)! Prijatelj je onaj kojem posudiš motor,a on sa njega padne,a ti to stoički podneseš i ne gledaš ga s te strane! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je onaj kojem posudiš motor,a on sa njega padne,a ti to stoički podneseš i ne gledaš ga s te strane! ;D Takvo nesto moze da ''stoicki podnese'' samo gazda Milan ;D Kad bih ja imao takvog prijatelja, nikad ne bih mogao da se izgubim u nekoj ''nedodjiji'' ili ogrebem vrat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan primam prijave za prijateljstvo ovog vikenda na Grobniku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ideš s nama na jesen na šoder?Može i kod tebe,samo nađi nekaj zanimljivo i dugo barem stotinjak km!Dam ti oklope,pa po gasu! Dziberu Debeli, ovo je Srbija. Nema ovde sodera. Mi smo to sve asvaltirali. Moracemo ipak kod vas Đuro nedaj se,imaš punu podršku...nemoj da mi dolazimo tamo da im pokažemo sa ovim "kombajnima" . Ma...kad sam vidio da su tamo dobacili onaj prepotopski Guzzi i ona Nortončina,pa čime se onda ovi hvale? ;) Pa ipak,hm,šmrc...SVAKA ČAST,uživanje je i gledati,a još i biti tamo,UH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan primam prijave za prijateljstvo ovog vikenda na Grobniku ;D Dobro, tebi fakat fali prijatelja,samo nemoj da ti postane ko meni! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan primam prijave za prijateljstvo ovog vikenda na Grobniku ;D Dobro, tebi fakat fali prijatelja,samo nemoj da ti postane ko meni! ;D Sto ne viditi u nekoj Rent-a friend agenciji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne viditi u nekoj Rent-a friend agenciji ;D daj Djuru da zaposlimo u Rent-a-Friend tours, ovajdicemo se.....Svi bi sa njim da se druzimo.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne viditi u nekoj Rent-a friend agenciji ;D daj Djuru da zaposlimo u Rent-a-Friend tours, ovajdicemo se.....Svi bi sa njim da se druzimo.... ;D ;D Pa kad je pun ko brod.Izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Avgust 23, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je pun ko brod.Izvinjavam se za off :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne viditi u nekoj Rent-a friend agenciji ;D daj Djuru da zaposlimo u Rent-a-Friend tours, ovajdicemo se.....Svi bi sa njim da se druzimo.... ;D ;D Pa kad je pun ko brod.Izvinjavam se za off Tko?djura???? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...