mrdjan1 49 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh i vizir su bili na Z750R četiri meseca tj. ≈3000km. Auspuh ima dB killer koji se skida i dodatnu pločicu koja se stavlja između topa i cevi pa zadovoljava uslove homologacije EU. Zvuk je veoma jak i rezak. Cena 250 eura sa ugradnjom. Vizir Puig ide sa metalnim nosačem i mnogo štiti od vetra. Link Puig Cena 70 eura. Ili zajedno 300 eura. 064-266-9705 Mrđan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan znam samo da je zvuk fantastican,toplo ga preporucujem svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Septembar 20, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Castora sa foruma, postoji mogucnost da ga kupi kada ga vidi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Uf, uf, uf, uf... Teško razmišljanje sad. Za vizir sam prilično zainteresovan, a za auspuh ne baš. Cijena je veoma pogodna za auspuh, plus što su tu svi papiri i sve ostalo. A da ja tebi dam mog Zwekana i 300 eura i da se mijenjamo ključ za ključ? :ooo: Šala mala. Samo da vidim za neku lovu i ako ne ode vizir, moj je. Pozdrav. Djole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 733 Napisano Septembar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan al na prodaju crni fabricki ako jeste koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Septembar 23, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan R-zecana sam prodao a kupac nije imao keša za auspuh i vizir. Mali off u mojoj temi. Imam oko 40 novih i starih brojeva Motopuls pa ako nekom treba neka se javi na mob da preuzme. Žao mi da bacim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Septembar 23, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan donesi meni znas vec gde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sledećih 10 dana lepo vreme za vožnju i AKCIJA! Ko kupi auspuh dobija na poklon CRUISE CONTROL THROTTLE. Louis link a za vizir se dobija TYRE VALVE ADAPTER 90-DEGREE BEND/BRASS. Louis link Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filip123 5 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde si ti bio do sada??!! sad si mi naso to raditi kad prodajem motor i po tako povoljnoj ceni , da si ponudio pre par meseci ja bi uzeo auspuh bez ikakvog razmisljanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir je prodat. Akcija traje još četvrtak i petak! Ko kupi auspuh na poklon dobija CRUISE CONTROL THROTTLE (LINK) i TYRE VALVE ADAPTER 90-DEGREE BEND/BRASS (LINK). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veske 43 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Vtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan cana auspuha,jel ista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan 250 eura fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan moze li da ti pet puta iznajmim prikolicu a ti meni izduv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan moze li da ti pet puta iznajmim prikolicu a ti meni izduv Odakle tebi prikolica? Ti imaš kuku!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan moze li da ti pet puta iznajmim prikolicu a ti meni izduv Odakle tebi prikolica? Ti imaš kuku!!! dao mi drug da iznajmljujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...