pera-s 434 Napisano Septembar 19, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uz male konsultacije sa kolegama sa foruma odlucio sam da stavim kacigu na oglas posto sam narucio broj vecu(L umesto M). Kaciga je iz luisa danas stigla ja je samo probao i nista vise, cak ni etiketu nisam skinuo. To je ova kaciga klikni konkretno ova sara klikni opet i naocare uparene sa kacigom klikni ako te zanima sto se cene tice iste su kao u luisu, 80e za komplet ili 50e samo kaciga. Cena je naravno FIXNA, pa ako neko smatra da treba da je prodam za manje od tih para nek ne gubi vreme. Hvala unapred na razumevanju! broj 064/88-47-551 ili na pp, ili ovde, sve jedno je. Ako sam nesto izostavio pitajte slobodno bez ustrucavanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 24, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan niko nista a?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 27, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kaciga sutra ili prekosutra putuje kod novog gazde, pa sad mogu i naocare da prodam ukoliko nekog zanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 28, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 18, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mali refresh za naocare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...