Jump to content

Moto Zajednica

Poklanjam stene Bretonca

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Kuce je zdravo, pravo, ima kupiran rep i veselo je :D Nasao sam ga pre 20 dana i posto vlasnika nema da se javi preko oglasa, bio sam u azilu ni tamo je nisu trazili (a tamo svi traze kad izgube kuce), vodio kod veterinara da vidim jel cipovana(nije). Zakljucio sam da je nekom dosadila i da je jednostavno pustio. Takodje sam je dosta setao sa mojim psom po praku gde se okupljaju vlasnici pasa i tu je niko ne zna. Poklanjam je jer vec imam 2 psa u dvoristu i ova je bas visak. U Azil necu da je dajem, tamo su uslovi uzasni i mogu meseci da prodju pre nego sto je neko usvoji a ne pustaju ih iz kaveza nesto da setaju kolko sam video. Takodje je ne bih poklanjao nekom seljaku koji ce da je veze za drvo da laje na prolaznike. Poklonio bih nekoj porodici koja zeli ljubimca ili nekom lovcu.

post-3772-0-94950400-1316281554_thumb.jpg

post-3772-0-33052200-1316281567_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Jao, bas pre neki dan pricam sa matorim da nabavimo jednog bretonca/bretonku za lov ali (ono famozno ali) imam vec dva kera... moracu da vidim opcije pa se javljam ako je ne udomis do tada

PS slatka kerušica :takoje:

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Bigi ne uklapam se, racunao sam da ce sestra da vodi svog psa kod sebe kuci, ali ga je ipak ostavila da joj ga deda cuva tako da sam ja izvisio :'(

srecno sa udomljavanjem

Nije frka, ne smeta mi toliko. Ajde ljudi javite se ako hocete lepo rasno kuce. odlicna je sa decom inace imam dva deteta u dvoristu od 8 i 3 godine ;)

• AlexTattoo, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

E moj drugar je okoreli lovac i zainteresovan je. Inace obozava pse i cuva ih adekvatno. Cesto putuje pa ce verovatno brzo za kragujevac. Ako nije problem ostavi broj telefona ovde ili na pp pa ce te kontaktirati.

Vec me je jos jedan clan foruma kontaktirao pa posto niko nista nisam obecao evo telefona pa ko prvi stenetu, njemu stene :)

0642918686

Alex ti si mi prvi na listi, najvise volim da je dam lovcu.

Kod mene je vec 40 dana. Vlasnika NEMA! Ajde ljudi poklanjam 100% RASNO kuce za DZABE! Samo da imate lepe uslove za nju. I pozurite pre nego sto se vezem mnogo za nju :D

Sa decom je odlicna, ne buni se ako joj oduzimate hranu, zna da vrati lopticu (kad hoce ;) ), zna jos par komandi, ima zdravu kaku, nikakve skrivene mane, MALO PRESLA :jee:

• Levo smetalo, 21 postova
  • Motocikl: F4i

U nedelju se otvara sezona lova, pa ću videti sa kolegama lovcima kad se skupimo jel kome treba. Možda se i nađe novi vlasnik , a i bretonki bi odgovaralo da radi posao za koji je stvorena :takoje: .

Javim ako bude interesanata :zdravo:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja