michelangelo 113 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Scott decije naocare, bez ostecenja, lepo ocuvane. Imaju vrecicu za nosenje. Ja sam ih uzeo greskom, zato ih prodajem. Cena-prava sitnica, 650 dinara. 064/250-1998, Marko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Mogu da idu i za 500 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan a po cemu su decije jel su jako male za koju velicinu cross kacige odgovaraju? mene bih trebale...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Septembar 26, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Nisu skupe, a kako da ih dobaciš u Čačak? U kom su gradu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan @kiki90 pa imam prostora izmedju kacige i naocara na gornjem delu(kod cela) i sa strane. @vujo032 iz beograda sam. mogao bih da vam posaljem postexpresom, ili bilo kojom kurirskom sluzbom. postarinu vi placate. mene je izasla, preko postexpresa, 180 dinara, covek mi je slao iz horgosa. sutra nisam pri kompjuteru, kao ni u bg-u, pa ako je neko zaintresovan, ima gore mobilni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...