Kole 86 Napisano Septembar 15, 2011 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem štenad dobermana, oštenjeni 21.7.2011. crni, muški, sa rodovnicima, vakcinisani i kupiranih repova. Uskoro kačim i sličice. Za cenu , tj dogovor oko plaćanja na pp ili 065 541 09 49 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Septembar 28, 2011 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Za prodaju su ostala još dva lepa mužjaka, vakcinisani, kupiranih repova, očišćeni od parazita, zdravi lepi i veseli, cena 180 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Octobar 21, 2011 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan *bump* Cena 150 eura, malo mi je hitno da ih prodam. Moguć svaki dogovor. Zainteresovanima šaljem novije slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, su roditelji stenaca tvoji psi ili ? Ja sam iz Rakovca, i nisi mi daleko da pogledam stence, prevarili su me za prethodno kupljenog psa i vise ne kupujem stene dok ne vidim roditelje...prevaranata na sve strane ! hvala, moze odgovor na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Octobar 22, 2011 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Zlacjani imaš PP Još da napomenem, štenci su vakcinisani, revakcinisani, očišćeni od parazita, novom vlasniku ostaje samo kupiranje (ako je po volji) , mada se i za to možemo dogovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...