Pablo 1712 Napisano Februar 23, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ... da ja volim duska... Ups, ma ne to Nacuo sam da jedan nas BJBovac danas ide da pokupi svoj novi bajk... O kome li je rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 23, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ko :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Februar 23, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pa nesto sam nacuo u Subotu od Djure, kad smo se vozili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 23, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan o pa lepo lepo, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Februar 23, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove taj bajk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Februar 23, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Never?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 23, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda opet nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Februar 23, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije Never, mi smo vec zavrsili kupovinu i to na duze staze, bogme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se Smajser odlucio da pored opreme kupi i motor :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 23, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan :-$ :ninja: A sumnjao sam da BIA odrzava ovaj sajt......sve je to trac.... :-# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 23, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se Smajser odlucio da pored opreme kupi i motor :wink: Haaaaaaa! Vidi Dirty al' ima ove niske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 23, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde prosvetlite i ostale ko sta kupuje.. mada pretrpostavljam da je BDJ upleten u sve to :ninja: ne uzima se day off bez razloga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se Smajser odlucio da pored opreme kupi i motor :wink: Haaaaaaa! Vidi Dirty al' ima ove niske... Ja , ne ne :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 23, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan I ko na kraju kupuje i sta...????!!!!! :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 23, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da baksuziram posto sam ''kurate'' srece sa ''tehnikom''. :moli: Mogu samo da kazem da bi od sutra, moj hit trebala da bude ona stara " ...neeee ti nisi htela Andjela, HTELA SI CRNOG DJAVOLA..." :twisted: :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 23, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da ce Smajser najzad poceti da reseta :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...