Nucleus 101 Napisano Avgust 14, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Konacno prvi cetvorotaktni motocikl ,ujedno i prvi kosooki. Iako ima konja koliko i predjasnji dvotaktni od 250cc, ne mogu da se pozalim da ide slabije, za razliku od cvaje vuce odlicno na malim obrtajima, manje trosi, udobniji je, a za skoro iste pare i jos mladji 5 godina, sa svega 14000 na satu, na zvuk odlepljujem... Sta vise da vam kazem sem da sam presrecan i prezadovoljan i da jedva cekam sledece okupljanje forumasa. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Avgust 14, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E sa srecom! Da se navozas sa njim! Zaista je lep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Lijep bogami! A uz to jos i zut . Da se navozas dosta problem free kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 14, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep! Srecno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 14, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan svaka chast! da te dugo sluzhi super si izbor napravio, mnogo je lep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 14, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan mnogo lep motor,super izbor.a ako nije tajna koliko si ga platio?moze jos neka slika? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam! treba i mi sad da osnujemo sektu ;D V twin inside (drrty ce znati sta sam hteo da kazem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da te dugo i dobro sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan lep kao lutka...da se zajedno nauzivate...cestitke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branichevac 4 Napisano Avgust 14, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke,motor-perfekcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan motor-perfekcija Bas perfekcija.Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan treba i mi sad da osnujemo sektu ;D Polako se skupljamo!Kad sam video motor morao sam do garaze da vidim dali je moj tu ..cestitam na izboru,videces da nisi pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 15, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan treba i mi sad da osnujemo sektu ;D Polako se skupljamo!Kad sam video motor morao sam do garaze da vidim dali je moj tu ..cestitam na izboru,videces da nisi pogresio Mislim da ideja uopste nije za potceniti ;D , hvala svima jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam izbor! Neki ce reci.."super prelazno reshenje",ali ja cenim da je taj bike dobar i kao trajno! Chestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan DOBRA SPRAVA vozi se lako .nek te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 16, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam... Do j...ja je...Ovo je model koji me takodje interesuje za sledecu godinu pored R-a....Ako ne budem imao dovoljno para za ono sta hocu uzecu SV-a definitivno....Prelep motor... Reci mi jer ovo onaj sa moto berze...???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam... Do j...ja je...Ovo je model koji me takodje interesuje za sledecu godinu pored R-a....Ako ne budem imao dovoljno para za ono sta hocu uzecu SV-a definitivno....Prelep motor... Reci mi jer ovo onaj sa moto berze...???? Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i puuuno bezbjednih km da napravite. Sad ces vidjet cari naked-a Mnogo lijep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_kuca 0 Napisano Avgust 17, 2007 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor, ako nije tajna koliko si ga platio???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...