shvaba 17 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cena 6999 evra za pocetak evo link na oglas, pa cim ugrabim malo vremena kacim ovde sve ostalo ... http://www.polovniautomobili.com/oglas1443160/bmw_r1200gs/ pozzz...drugari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 8, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ehh... Tajming... A recn'o sam ga viljuškom još onda! Srećno sa prodajom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ehh... Tajming... A recn'o sam ga viljuškom još onda! Srećno sa prodajom! TACNO!!! vidi se na poklopcima kofera da ima ostecenje od reckanja viljuskom :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan koliko izadje prevod na nase table? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko izadje prevod na nase table? Nisam se raspitivao, imam americko drzavljanstvo i meni nije imalo NIKAKVOG smisla da ga prevodim.... Registracija sa osiguranjem je oko 23000 dinara (drugar sa istim godistem je skoro registrovao) a opet sam cuo da je par ljudi uvezlo slicno godiste/vrednost/kubikazu motor i platilo sve zajedno oko 1200-1350 .... trebalo bi proveriti sa nekim ko cesto dovozi/uvozi motore iz inostranstva.... meni je registracija na godisnjem nivou u usa nevidjeno smesna i ako se pojavi kupac sa stranim drzavljansvom moze da nastavi ovako da ga vozi i ja da mu dozivotno produzavam registraciju preko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Septembar 9, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brate izvini za off, molim te reci nam koliko je registracija tamo? Sjajan motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 22 dolara....pricao sam sa Shvabom bas o tome... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 9, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mene je uvoz 1150gs adv koštao 1000€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene je uvoz 1150gs adv koštao 1000€ NA KOLIKO JE BIO PROCENJEN I KAD JE TO BILO ? I ODAKLE ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Septembar 9, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mart 2011, a bio je na ruskim tablicama. Ne mogu da se setim na koliko je bio procenjen. Znam da bih prošao par stotina € jeftinije da je bio običan gs, a ne adventure. Možda je identična situacija i sa 1200gs modelima. Ukoliko je neko zainteresovan za kupovinu, uzmite tačne podatke i raspitajte se kod špeditera. Zemlja iz koje se uvozi je bitna stavka u ovoj operaciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan drug je uvezo bmw r 1150 gs adv 2004 sa 3 alu kofera,platio je 150000din carinu i prez Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Septembar 10, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 22 dolara....pricao sam sa Shvabom bas o tome... Sam kraj klipa objasnjava! http://www.youtube.com/watch?v=1Ycn6LN5ayk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 22 dolara....pricao sam sa Shvabom bas o tome... Sam kraj klipa objasnjava! Mnogo je samo kad biju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan To je to....jos da je kesa...jaoooo....bruka.....jednog dana...... kako vec sledece godine uzimam....brate...oces bubreg...oko...nogu...sta god treba ....al da nije kes.... .... salim se malo...extra je bike.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 6599 i svake nedelje cena pada po 100 evra pa tako 65 narednih nedelja kad ce onaj ko bude imao srece moci da ga kupi za 99 evrica 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan kako ti brate nije zao da ga prodas....veruj mi...dusa me boli kad vidim oglas :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan E ovakve oglase bas cenim i kontam da ce se dici velika prasina oko ovoga pa da se pridruzim.Srecno sa prodajom.Vidimo se za koju nedelju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ne moj neko slucajno da se javijo u narednih 65 nedelja imace posla samnom :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Septembar 18, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ја ћу већ на 35. недељи да се јавим! дакле закључавајте тему, да не буде пострадалих Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako ti brate nije zao da ga prodas....veruj mi...dusa me boli kad vidim oglas :care: pa.... visi ciljevi, a sigurno cu kupiti isti ponovo cim se ukaze prilika... i naravno oet ga doterati preko pola sveta za BG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje .... svake nedelje cena pada po 100 evrica do konacne prodaje ... NOVA CENA .... 6499 Evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje .... svake nedelje cena pada po 100 evrica do konacne prodaje ... NOVA CENA .... 6399 Evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan kako vreme sporo prolazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Шта се дешава кад прођу ове 64 недеље и одеш у минус. Ти ћеш да платиш некога да му продаш мотор !? хД Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan meni je registracija na godisnjem nivou u usa nevidjeno smesna i ako se pojavi kupac sa stranim drzavljansvom moze da nastavi ovako da ga vozi i ja da mu dozivotno produzavam registraciju preko Jel se moze voziti na USA registracije sa EU drzavljanstvom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...