Guest gasa Napisano Avgust 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 26.08. vozice se peta trka za sampionat srbije u kruznim trkama motocikala ;D Borba u hiljadarci je strasna, misa je ispred soneta samo 4 boda, a dolaze na sonetovu stazu ;D ;D ;D Inace posle ove trke najverovatnije ce se odvozati jos jedna i to u Batajnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10553 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 4597 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan imalic neko od vas neki video zapis sa bilo koje trek ove sezone pa da mi poslje ili okaci na you tube.Ili ja mogu da okacim ako vam je problem smao mi poslajite na nikola330sotp@yahoo.ca Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ima neke ali nisu po cele trkenego po krug,pola kruga i slike ako moze da posluzi poslacu ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10553 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 4597 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan salji sve sta imas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 15, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan imalic neko od vas neki video zapis sa bilo koje trek ove sezone pa da mi poslje ili okaci na you tube.Ili ja mogu da okacim ako vam je problem smao mi poslajite na nikola330sotp@yahoo.ca Hvala Veliko izvinjenje,nisam zaboravio šta sam obećao,šaljem čim mi prođe frka oko skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan salji sve sta imas Danas mi je rodjendan, cim prodje sva ta frka i guzva saljem ti mailom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10553 Napisano Avgust 16, 2007 Drug član, 4597 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan imalic neko od vas neki video zapis sa bilo koje trek ove sezone pa da mi poslje ili okaci na you tube.Ili ja mogu da okacim ako vam je problem smao mi poslajite na nikola330sotp@yahoo.ca Hvala Veliko izvinjenje,nisam zaboravio šta sam obećao,šaljem čim mi prođe frka oko skupa. nema problema uopste Obelixe kad stignes i kad imas vremena. A TEBI GASHO NEKA JE SVE NAJBOLJE I.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Avgust 17, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sa druge trke u Kraljevu ali je mnogo veliki fajl 1.51GB a veza je dial up tako da nemogu da okacim na yotube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sa druge trke u Kraljevu ali je mnogo veliki fajl 1.51GB a veza je dial up tako da nemogu da okacim na yotube "Ko hoce nadje nacin a ko nece trazi izgovor" ;D ;D Salim se naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan MOTO TRKA ZA ŠAMPIONAT SRBIJE „NAGRADA MOTO HOME 2007“ 25. I 26.08.2007.god. Beranovac- Kraljevo SATNICA TAKMICENJA Petak, 24.08. 2007. godine 16:00 – 20:30 Prijem takmicara, verifikacija i tehnicki pregled Subota, 25.08. 2007. godine 7:30 – 08:00 I sednica žirija 8:20 – 8:40 I Nezvanicni trening klase 125 SP 8:45 – 9:05 I Nezvanicni trening klase 600ss i 600sp 9:10 – 9:30 I Nezvanicni trening klase Motohepening 9:35 – 9:55 I Nezvanicni trening klase 1000 SS 10:00 – 10:20 II Nezvanican trening klase 125 SP 10:30 – 10:50 II Nezvanicni trening klase 600sp i 600ss 11:00 – 11:20 II Nezvanicni trening klase Motohepening 11:30 – 11:50 II Nezvanicni trening klase 1000 SS 12:00 – 12:20 I Zvanicni trening klase 125 SP 12:30 – 12:50 I Zvanicni trening klase 600ss i 600sp 13:00 – 13:20 I Zvanicni trening klase Motohepening 13:30 – 13:50 I Zvanicni trening klase 1000 SS 14:00 – 14:20 II Zvanicni trening klase 125 SP 14:30– 14:50 II Zvanicni trening klase 600ss i 600sp 15:00 – 15:20 II Zvanicni trening klase Motohepening 15:30 – 15:50 II Zvanicni trening klase 1000 SS 16:00-16:30 II Sednica žirija SATNICA TAKMICENJA Nedelja, 26.08.2007. godine 10:00-10:20 Brifing za takmicare 10:20 – 10:40 Program organizatora i postavljanje službi 10:40-10:55 I nezvanicni trening Skuter kupa 11:05-12:05 Warm up 12:15-12-25 I zvanicni trening Skuter kupa 12:30-12:40 Svecano otvaranje trke 12:40 Start Keeway skuter kupa 13:00 Start klase 125 SP (17 kruga) 13:45 Start klase 600ss i 600sp (20 kruga) 14:30 Start klase Motohepenig (10 kruga) 15:15 Start klase 1000 SS (20 kruga) 16:00 III sednica žirija ***PROGLAŠENJE POBEDNIKA PO KLASAMA*** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Patak, patka u sarenog, pa nesto tii ne ide ona sikana, prvo malo preskakanje onog ostrva pa rusenje cunjeva..jbga ali sve u svemu dobra trka(da ste samo videli kako patak obilazi Suzanu ;D ;D ;D ) Obelix, jbg kum opet nije imao srece...Sta mu je posle pada???...Video sam motor nije tako strasan, a cvrle uspeo majku da nastavi... nace u 125 pobedio je Almir Sabanagic, a koliko mi se cini Patak junior nije ni vozio u 600 prvi Bircanin, drugi Buljic a treci Cvrle-inace bio je cetvoro u klasi, a zavrsila su samo njih trojica u Happeningu pobedio je Bane Jovanovic(vajda, buazer ga zovu) drugi ne znam ko je bo, a treci je Sasa Dudas U 1000 jako nezanimljiva trka, Prvi Milos Milovanvic, drugi Sone Petrovic a treci Zejko Stanicic, cetvrti je Kule(napravio je cirkus u boxu) a 5i je Saso nikolov koliko se secam Klipovi do ujutru sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kum je "dobro",OPET je cvrknula ključna kost,ona ista koju je polomio na Panonijaringu. Ne bih da kudim,ali Cvrle mu je malo pomogao da omiriše travu iz blizine. Kum je bio veoma nervozan,motor nikako nisu mogli da ušteluju,vukao je do pola gaso,a gore je bio trom. Kum Veljo je mogao i da ne nastupi,pa se ova trka ne bi ni bodovala,ali je pokazao da je pravi sportista,jbg..na svoju štetu. Što bi rekli ovi naši...ko zna zašto je to dobro... Miloš je trku odradio jednim potezom. Izgurao je Šoneta,ovaj Željka..i tako redom. Šone se dugo premišljao da uloži prigovor...ali.. I na kraju...najslađe...nije Patak otresao samo Suzanu,nego i CBR 1000 RR ...vozio je fantastično,da ne ponavljamo koliko mu je motor nekonkurentan za ovo takmičenje. BRAVO PATAK! :) Kladim se da pobjednik hepeninga ima nasviran motor,pa on je polsije ciljne ravnine kočio bar 50 metara ranije od Dudaša i drugoplsiranog,a opet ih je ostavio kao da je Rosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Patak je bio odlican, Kule je bio "inspirisan" a meni je bilo zao sto se nisam prijavio za hepening pa da pricam unucima da sam bio medju prvih deset u drzavi te 2007-me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Takmičara u Kraljevu nije bilo nikad manje.Ipak su se vozile sve klase- u 600 bilo 4 takmičara pa se Bane samo provozao sa njima 1 krug da bi se trka bodovala. Što se nas tiče, sina mi je na prvom nezvaničnom treningu kada je izašao na stazu u 1. krugu na kraju pravca pokupio od pozadi neki mali iz Lazarevca tako da je pao, iskočilo mu je rame, pa nije vozio trku. U mojoj klasi bilo je 8 takmičara. Svi najbrži bili su tu ( Bane , Košturac i Saša ) tako da nisam mogao da se borim za podijum osim ako neko od njih ne odustane. Vozio sam možda najbolje ove sezone, sa minimalno grešaka tako da sam završio na 4. mestu. Gasho, najbrži prolaz kroz šikanu je takav, tako da se uvek trudim da prođem tik uz čunj ili ga malo zakačim. U trci sam obišao prvo neki beli motor - verovatno CBR 1000 kao što kaže Obeliks, na početku velike krivine kod box-a. Posle sam stigao i prošao na kočenju nekog sa GSX R 1000 K7. Dalje u plasmanu sa ovim motorom ne mogu da stignem ni u ludilu, jer su ona trojca brža od mene 4 sekunde po krugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kum je "dobro",OPET je cvrknula ključna kost,ona ista koju je polomio na Panonijaringu. Ne bih da kudim,ali Cvrle mu je malo pomogao da omiriše travu iz blizine. Kum je bio veoma nervozan,motor nikako nisu mogli da ušteluju,vukao je do pola gaso,a gore je bio trom. Kum Veljo je mogao i da ne nastupi,pa se ova trka ne bi ni bodovala,ali je pokazao da je pravi sportista,jbg..na svoju štetu. Što bi rekli ovi naši...ko zna zašto je to dobro... Miloš je trku odradio jednim potezom. Izgurao je Šoneta,ovaj Željka..i tako redom. Šone se dugo premišljao da uloži prigovor...ali.. I na kraju...najslađe...nije Patak otresao samo Suzanu,nego i CBR 1000 RR ...vozio je fantastično,da ne ponavljamo koliko mu je motor nekonkurentan za ovo takmičenje. BRAVO PATAK! :) Kladim se da pobjednik hepeninga ima nasviran motor,pa on je polsije ciljne ravnine kočio bar 50 metara ranije od Dudaša i drugoplsiranog,a opet ih je ostavio kao da je Rosi. Ma ja mislim da e motor ki vozi prvoplasirani ustvari soonetov prslogodisnji, tako da je svima jasno ;D ;D ;D ;D milos jeste ispao nefer, al jbg to je sport ni sudija nekad ne da crveni karton, ili sta vec(ne pratim fudbal) Obeix, jel si bio u narandastoj majci MC KNEZ, sa jos jednim likom u identicnoj majci? a za happening sam mogao i ja da se prijavim sa moom 125icom ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Banetov motor nije Šonetov prošlogodišnji, ali je vrhunski spremljen( Ohlins, Power Comander, Akrapović itd ). A Obeliks jeste bio u narandžastoj majici sa kumom koji je nosio istu takvu. Obeliksu hvala na podršci skoro na svakoj trci ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Banetov motor nije Šonetov prošlogodišnji, ali je vrhunski spremljen( Ohlins, Power Comander, Akrapović itd ). A Obeliks jeste bio u narandžastoj majici sa kumom koji je nosio istu takvu. Obeliksu hvala na podršci skoro na svakoj trci ove godine. OK onda sam pogresno mislio, moja greska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo snimaka ali su svi 3gp klasa 125 http://rapidshare.com/files/51601691/26082007136.3gp.html Pera Bircanin pali gumu http://rapidshare.com/files/51602066/26082007137.3gp.html Happening Honda ispred Suzane ;D ;D ;D http://rapidshare.com/files/51602278/26082007139.3gp.html Patak,Honda pa Suzana ;D Happening http://rapidshare.com/files/51602465/26082007140.3gp.html Bane Jovanovic pali gumu http://rapidshare.com/files/51602939/26082007141.3gp.html Misa Milovanovic za divno cudo pali gumu ;D http://rapidshare.com/files/51603161/26082007142.3gp.html Neki klinac sa RS125 StreetFighter stvarnodosta zna http://rapidshare.com/files/51603506/26082007143.3gp.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jedno pitanje...sledeca trka Btajnica, ali kad?????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A Obeliks jeste bio u narandžastoj majici sa kumom koji je nosio istu takvu. Obeliksu hvala na podršci skoro na svakoj trci ove godine. Jeste,jeste,ali sam ja onaj ljepši od "te dvojice". Da malo nešto pojasnim,nije Patak bio brži samo od te dvojice koje pominjemo ( K 7 i 1000 RR )...njih je navatao u trci,u direktnoj borbi,a iza njega su ostali još neki na čijim mašinama se šepuri ono K i ono R i ono RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, patak stvarno odlicno vozi i uz konkurentan motor pravio bi im pi**e na oci ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D e onda sam bio tu pored tebe, al nisam bio siguran dal si ti pa reko necu da se blamiram da se javljam ;D ;D ;D ;D a jel znas mozda kad je sledeca trka??????? e da jos nesto da pitam, Vidic ima jos sanse za titulu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, patak stvarno odlicno vozi i uz konkurentan motor pravio bi im pi**e na oci ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D e onda sam bio tu pored tebe, al nisam bio siguran dal si ti pa reko necu da se blamiram da se javljam ;D ;D ;D ;D a jel znas mozda kad je sledeca trka??????? e da jos nesto da pitam, Vidic ima jos sanse za titulu???? Javi se,šta se stidiš? Sledeća je za dvije nedjelje,a ima šanse za još jednu. Velji ima šanse...ako se opravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Avgust 30, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Patka i evo par slika da se docara ta fenomenalna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Avgust 30, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Avgust 30, 2007 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...